Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202006290035

Solliciteer

Voedingsassistent

Emergis - Kloetinge/Terneuzen

Einddatum: zaterdag 11 juli 2020


Heb jij affiniteit met voeding? Word jij enthousiast van eigen verantwoordelijkheid, diversiteit in werkzaamheden en het krijgen van waardering? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zon 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

De voedingsassistent levert een belangrijke bijdrage aan het begeleiden van de cliënt, die zelf centraal staat bij de verzorging van de maaltijd. Dat de cliënt zelf (weer) taken leert vervullen en de eigenwaarde die daardoor verkregen wordt, is hierin een belangrijk item. Voor de standplaats Kloetinge en Terneuzen  zoeken wij een nieuwe collega. De verschillende diensten zijn in de ochtend van 08.30 13.00/14.00 en in de middag van 13:00 18:00 / 13:30 17:30 / 15:00 18:00.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:
De voedingsassistent verzorgt de maaltijd samen met de cliënten en de verpleging. Zij dienen hierbij op een geheel eigen creatieve wijze om te gaan met mogelijkheden en onmogelijkheden van datgene wat bij de betreffende afdeling van toepassing is: gewoon waar mogelijk en bijzonder waar nodig. Deze grote mate van vrijheid in het organiseren van het eigen werk legt ook een grote verantwoording bij de voedingsassistent.

Je organiseert samen met de cliënten het gehele voedingsproces op de afdeling. Dit houdt in:

 •     Het maken van het menu.
 •     Het online bestellen van de boodschappen.
 •     Het bereiden en opdienen van de maaltijd.
 •     Het afruimen en afwassen van het servies.
 •     Het schoonmaken van de keuken volgens HACCP-richtlijnen.
 •     Het beheren van de voorraad en het budget.
 •     Het verzorgen van de administratie.
 •     Het onderhoud van de koffieautomaat.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je beschikt over een opleiding als voedingsassistent of vergelijkbaar op minimaal mbo-niveau.
 • Kennis van en ervaring met het verstrekken van voeding, diëten en het verzorgen van de administratie zijn vereist.
 • Daarnaast is bereidheid tot het volgen van opleiding(en) vereist.
 • Je bent op alle diensten inzetbaar, ook in de weekenden en met de feestdagen.
 • Het beheersen van sociale vaardigheden, stevig in je schoenen staan, tact, zorgvuldigheid en het bewaren van de eigen houding zijn belangrijk in het contact met de cliënten en bewoners.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als voedingsassistent bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 25. Het salaris begint met € 1618,- en eindigt op € 2415,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Daarnaast biedt Emergis voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. In de interne leeromgeving kun je verschillende opleidingen terugvinden. De trainingen 'veiligheidsmethodiek' (het creëren en/of herstellen van een veilige situatie), voedingsassistent en HACCP krijg je vanuit Emergis aangeboden en zijn verplicht voor deze functie.
 • Het betreft een tijdelijke functie gedurende 12 maanden voor 15-27 uur per week.

Ga jij de uitdaging aan als Voedingsassistent

Neem voor meer informatie contact op met Miranda Courtin (groepshoofd voedingsassistenten) via 0113 26 73 85 of  m.p.courtin@emergis.nl. of Koos Jorna (hoofd voeding) via 0113 267386 of Jorna@emergis.nl Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'. De gesprekken vinden plaats op 23 en 24 juli a.s.

In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.