Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202006300022

Solliciteer

Instrumentation & Controls Engineer (rotating)

De Pooter - 4541HJ, Sluiskil

Einddatum: zaterdag 29 augustus 2020

Ben jij een expert in alles wat te maken heeft met de bedieningssystemen van rotating equipment? Lees dan snel verder!

Wat doe je als Instrumentation & Controls Engineer (rotating)?
Jij ontwerpt het bedieningssysteem alsook het controle- en veiligheidssysteem en technische netwerk voor de rotating equipment op de site. Je maakt deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk en zorgt dat er onderhoud gepleegd wordt.
Voor het plegen dit (preventieve) onderhoud maak jij de onderhoudsstrategie, gebaseerd op de vereiste prestatie criteria en interne procedures en standaarden.

Jouw verdere werkzaamheden:
  • Daarnaast voer je functionele analyses uit, pleeg je onderzoek naar kostenfactoren en identificeer, initieer en implementeer je verbeteringen op het gebied van betrouwbaarheid.
  • Je bouwt aan goede werkrelaties met andere disciplines, zoals mechanical rotating, de productie, maar ook met andere (internationale) sites en externe partijen.
  • Waar nodig wordt jou gevraagd deel te nemen aan aanpassings- en uitbreidingsprojecten en sluit je aan bij de E&A supervisor call-out organisatie.
  • In deze functie ben je onderdeel van de Onderhoudsafdeling en rapporteer je aan de Technical Support Manager Electrical & Automation.

Wat kun je?
  • Je hebt een Bachelor in Elektrotechniek of Mechatronica, aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie binnen de procesindustrie.
  • Je hebt relevante ervaring in het werken met bijv. Bently Nevada 3500, System 1 of GE Speedtronic.
  • Je bent bereid te reizen voor je werk wanneer nodig.
  • Je bent in staat complexe problemen aan te pakken en op te lossen en ruimdenkend van geest.
  • 'Handen uit de mouwen' is één van jouw motto's, daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels.

Wat krijg je?
Een fulltime baan bij een internationaal bedrijf, waar de mogelijkheid geboden wordt om door te groeien binnen het bedrijf. Ook ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de Engineer die ik zoek? Solliciteer dan direct.

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen inzitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkgever is een internationale speler in het vervaardigen van kunstmest. Deze kunstmest wordt gebruikt binnen o.a. de akkerbouw, glastuinbouw en melkveehouderij.