Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202006300039

Solliciteer

Betonmixerchauffeur

De Pooter - 4538BK, Terneuzen

Einddatum: zaterdag 29 augustus 2020

Ben jij een chauffeur in hart en nieren en staat kwaliteit bij jou voorop? Ben je trots op je truck en houdt je ervan altijd in dezelfde truck te rijden? Ben je in het bezit van rijbewijs CE en heb je genoegen punten voor je code 95? Dan is dit de juist baan voor jou!

Wat doe je als Betonmixerchauffeur?
Als betonmixerchauffeur zorg je voor het tijdig en efficiënt laden, lossen en vervoeren van cement en vliegas met een bulkvrachtwagen. Je vervoert deze materialen van een aantal vaste laadlocaties naar een vaste groep klanten in Nederland en België.

Je maakt onderdeel uit van een klein hecht team en je bent iedere avond thuis. Normaal starten de chauffeurs 's morgens vroeg en wordt de planning zo gemaakt dat er om 17:00 uur gestopt kan worden.

Wat kun je?
Wij zijn op zoek naar een chauffeur waarbij kwaliteit voorop staat. Tevens ben je in het bezit van je rijbewijs CE en heb je genoeg punten voor je code 95.

Wat krijg je?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een legio aan mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Je maakt onderdeel uit van een klein hecht team en je bent iedere avond thuis.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een groot concern gespecialiseerd in bouwgrondstoffen, -producten en -diensten. De sector bouwgrondstoffen is een producent en leverancier van diverse groevematerialen, zand, grind en cement. Deze grondstoffen zie je bijvoorbeeld terug in asfalt, viaducten, gebouwen en tunnels.