Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

FlexibelContactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111453410www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202006300042

Solliciteer

Verpleegkundige in de wijk (uren in overleg)

Eilandzorg Schouwen Duiveland - Calandplein

Einddatum: donderdag 30 juli 2020

Groei jij met ons mee? Het zelfstandige team Wijkverpleging heeft een heel leuke vacature voor jou!   

Het team Wijkverpleging werkt volledig zelfstandig vanaf het thuiszorgkantoor op het Calandplein in Zierikzee. In het zelfstandig team staat de vraag van de cliënt centraal en draagt het team eigen verantwoordelijkheid en bevoegdheid. Om de zorg optimaal af te kunnen stemmen op de vraag van deze cliënt werkt de verzorgende met anderen samen in een team. Samen zorgen zij ervoor dat er professionele wijkverpleging wordt aangeboden. Doordat het team wijkverpleging een klein team is, heeft de cliënt altijd vaste medewerkers die op de afgesproken tijd langskomen. Een vertrouwd gezicht werkt namelijk wel zo prettig! 

Voor de versterking van het team, is er momenteel een vacature verpleegkundige niveau 4. Iets voor jou? In het team Wijkverpleging ben jij verantwoordelijk voor de persoonlijke en verpleegkundige zorg van onze cliënten. Je levert algemene dagelijkse zorg, stimuleert de eigen redzaamheid, signaleert, werkt volgens zorgleefplan en bent het aanspreekpunt voor onze client.. Bij Eilandzorg werken we cliëntgericht; de cliënt staat centraal. Kwaliteit van leven en eigen regie van onze cliënten willen we bevorderen of in stand houden. Gewoon, en heel persoonlijk. In deze leuke functie draag je eigen verantwoording passend bij je functie. 

Jouw talenten:

  • Je bezit het diploma van vverpleegkundige mbo4;
  • Je kunt methodisch en zelfstandig werken;
  • Je stelt de client centraal en werkt resultaatgericht;
  • Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Een functiebeschrijving kun je opvragen via pz@eilandzorg.com

Wij bieden

Een leuke baan met veel vrijheid. De wijkverpleging van Eilandzorg heeft haar kantoor buiten het zorgcentrum. Uren zijn in overleg bespreekbaar. Je werkt in een kleine organisatie met korte communicatielijnen. Er is een goede sfeer en arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao VVT. Kijk voor meer info op onze website: www.eilandzorg.com

Dienstverband:
Een jaarcontract met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg met jou vast te stellen.

Salaris:
Volgens cao vvt FWG 40.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Heleen Vijverberg of Bertha Hangoor Zij zijnTeamtaakhouders Personeel van het team Wijk en jouw mogelijk toekomstige collega. Je kunt hen het makkelijkst bereiken via tel: 0111-745700 van 10.00 - 16.00 uur, of stuur een e-mail naar pz@eilandzorg.com.

Je bent je bewust dat als je solliciteert, wij je gegevens uitsluitend gebruiken voor deze sollicitatieprocedure. In het geval wij je niet aannemen, zullen jouw gegevens binnen een maand na afronding uit onze systemen verwijderd worden, tenzij anders overeengekomen.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.