Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202006300046

Solliciteer

Accountmanager 38-u (Binnendienst)

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zaterdag 29 augustus 2020

Korte omschrijving

Als Accountmanager heb je een breed takenpakket. Het pakket is gericht op het genereren van een hogere omzet door middel van relatiebeheer,

Wat ga je doen?

Als Accountmanager kom je te werken op de afdeling Roompot Business. De afdeling houdt zich bezig met alle bedrijfsmatige overnachtingen, groepsboekingen, particuliere gasten die tijdelijke woonruimte zoeken en meeting & events op de parken binnen de Roompot Group.

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de dienstverlening richting je eigen klanten en voor de uitbreiding van het klantportfolio. Door jouw enthousiaste en persoonlijke benadering weet jij potentiele zakelijke klanten te binden aan Roompot Vakanties en zorg jij er voor dat onze klanten optimaal tevreden zijn.

Je maakt makkelijk verbinding met mensen, signaleert direct kansen in de markt en streeft naar een optimaal resultaat. Door marktonderzoek ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bewegingen in de zakelijke branche. Daarnaast zet je onze dienstverlening optimaal in de markt door het bieden van excellente service en een hoge mate van flexibiliteit. Verder ben jij mede verantwoordelijk voor het implementeren en uitvoeren van de sales strategie.

Wat vragen wij van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau. Afgeronde commerciële opleiding bijvoorbeeld Commerciële Economie, Hotellerie of Small Business.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie.
  • Ervaring in zakelijke verkoop is vereist. Ervaring in recreatie branche is een pre.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pre.
  • Je bent een commercieel talent.
  • Je bent een betrokken en enthousiaste teamplayer die erin slaagt om, samen met je collega’s, mooie commerciële resultaten te boeken.
  • Tevens ben je creatief en beschik je over de juiste overtuigingskracht.

Wat krijg jij daarvoor terug?

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je te ontplooien tot professional. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.