Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202006300048

Solliciteer

GGZ-agoog F-ACT team de Bevelanden

Emergis - Kloetingseweg, 45, Goes

Einddatum: dinsdag 14 juli 2020


Heb jij kennis van psychiatrische stoornissen en verslaving? Richt jij je op het verbeteren van de maatschappelijke participatie van cliënten? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en deskundig team en invulling geven aan de rol van maatschappelijk werker? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

De ambulante zorg in de regio’s is volop in ontwikkeling. We werken toe naar een integraal aanbod van alle mogelijke ambulante zorg in de Oosterschelderegio. De Oosterschelderegio biedt ambulante, poliklinische, deeltijd en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen en begeleiden volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen, seksuele stoornissen en eetstoornissen. Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en graag een zinvol leven leiden. Ook mensen die kort of langere tijd zorg nodig hebben. Onze zorg is daarom in alle gevallen gericht op herstel. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • We zijn op zoek naar een maatschappelijk werker voor het F-ACT de Bevelanden.
 • Je werkt vanuit de multidisciplinaire teams en neemt deel aan het MDO en de  dagelijkse cliënten bespreking (digibord).
 • Je coördineert sociaal maatschappelijke vraagstukken in een shared caseload.
 • In zeer complexe casuïstiek heeft de maatschappelijk werker de regie in overleg met de regiebehandelaar.
 • Je zorgt voor de voorbereiding en afhandeling van de zorgovereenkomsten en indicaties.
 • Je hebt regelmatig contact met diverse externe instanties, verwijzers en 1e, 2e en 3e lijns-instellingen en onderhoudt indien nodig contact met naasten/relaties in het kader van de behandeling.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 •     Je bent in het bezit van een HBO diploma Social Work richting MWD of een vergelijkbaar diploma.
 •     Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een zorginstelling. Ervaring in het werken binnen de psychiatrie is een pré.
 •     Je hebt kennis van de sociale kaart binnen de Oosterschelderegio.
 •     Je bent stressbestendig, in staat een positieve bijdrage te leveren binnen het team en bereid om te leren.
 •     Je hebt ervaring met budgetcoaching en met het regelen van allerhande administratieve handelingen voor aanvragen zorg, hulp en dergelijke voor cliënten.
 •     Je bent flexibel, pro-actief, een doorzetter en je hebt een proactieve houding
 •     Je bent toegankelijk, klantvriendelijk en bereikbaar.
 •     Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie over de cliënt en naastbetrokkenen.
 •     Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, tact, inlevingsvermogen en onderhandelingsvaardigheden.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als GGZ-agoog F-ACT team de Bevelanden bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 50. Het salaris begint met € 2154,- en eindigt op € 3571,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als GGZ-agoog F-ACT team de Bevelanden

Neem voor meer informatie contact op met Els de Blok - Vos (manager ambulant regioteam Oosterschelderegio) via 06 13 35 97 57. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.


De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.