Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202006300049

Solliciteer

Verpleegkundige ouderenpsychiatrie observatie en diagnostiek

Emergis - Kloetinge

Einddatum: dinsdag 14 juli 2020


"Wat ik mooi vind aan het werken op deze afdeling is dat we, achter de problematiek die er speelt, op zoek gaan naar de identiteit van de cliënt.
Een kleine glimlach van de cliënt kan een beginnend herstel al zichtbaar maken. Dat is bijzonder." 
Anne, verpleegkundige observatie & diagnostiek ouderenpsychiatrie.

Wil jij net als Anne werken als verpleegkundige op onze afdeling observatie en diagnostiek ouderenpsychiatrie? Lees dan verder!

Heb jij geen ervaring in de GGZ dan nodigen wij jou ook uit te solliciteren.


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

Ouderenpsychiatrie
Ouderenpsychiatrie van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 150 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg; van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding. 

Observatie & diagnostiek
Binnen de afdeling ouderenpsychiatrie observatie & diagnostiek (OP-OD) ligt het accent op observatie en diagnostiek van de problemen en de herkomst daarvan. Aansluitend is er de mogelijkheid voor kortdurende behandeling. Vervolg van de behandeling kan plaatsvinden binnen de andere zorgvormen van ouderenpsychiatrie. Het betreft een multidisciplinair team, bestaande uit onder andere een psychiater, specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeut, dramatherapeut, verpleegkundigen, verzorgende en activiteitenbegeleiders. Binnen het team willen we van elkaar en met elkaar leren waar we open staan voor nieuwe ideeën.
Er is sprake van cliënten met complexe problematiek, zowel op psychisch, somatisch als lichamelijk gebied.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verpleging van onze cliënten.
 • Je stelt de hulpvragen van de cliënt vast en verwerkt deze in een begeleidingsplan.
 • Je signaleert veranderingen op het psychische, somatische en/of sociale vlak.
 • Je signaleert, en waar mogelijk voorkom je, crisissituaties en biedt ondersteuning bij interventies.
 • Je werkt aan de zelfredzaamheid van de cliënt.
 • Je voert voorbehouden verpleegtechnische handelingen uit.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Omdat het een functie betreft voor directe invulling zijn wij op zoek naar een kandidaat met zeer recente ervaring. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent een verpleegkundige kwalificatieniveau 4.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent nieuwsgierig en je hebt interesse en inlevingsvermogen.
 • Je houdt van uitdaging en afwisseling.
 • Je beschikt over een flexibele werkhouding, enthousiasme en je bent leergierig.
 • Je bent bereid tot werken in onregelmatige diensten.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Verpleegkundige ouderenpsychiatrie observatie en diagnostiek bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 45. Het salaris begint met € 1898,- en eindigt op € 3229,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Opleidings-, ontwikkel- en doorstroommogelijkheden binnen Emergis.
 • Je komt te werken op een afdeling waar je te maken krijgt met alle soorten ziektebeelden. Als je geen ervaring binnen de GGZ hebt krijg jij de kans kennis te maken met de psychiatrie en te ontdekken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. 
 • Een dienstverband van 32 uur per week. Heb je de wens om tot een andere invulling van de uren te komen? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Ga jij de uitdaging aan als Verpleegkundige ouderenpsychiatrie observatie en diagnostiek

Neem voor meer informatie contact op met Hessel Eveleens (teamleider ouderenpsychiatrie observatie en diagnostiek) via 06 11437126. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De sollicitatiegesprekken zijn donderdag  23 juli 2020 is het niet mogelijk aanwezig te zijn dan zoeken we graag naar een passende oplossing.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.