Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Overig

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Schouwen-Duiveland

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leonard Quist

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202007130012

Solliciteer

Accountant (met parnterambitie)

Schipper Accountants B.V. - Meerdere locaties

Einddatum: woensdag 31 mei 2023

Voor onze vestigingen in Breda, Barendrecht, Goes, Middelharnis en Terneuzen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Accountant met partnerambitie.

Accountant met partnerambitie

Aan ervaring geen gebrek; als Accountant (AA/RA) ben je toe aan een zeer uitdagende stap. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om een grote en complexe klantenportefeuille te dragen. Je overziet het volledige speelveld van onze klanten en bent een professionele sparringpartner. Eigenlijk heb je het vak volledig in je vingers en toch heb je nog meer in je mars. Dat treft, want Schipper Accountants komt graag in contact met een Accountant (AA/RA), die de ambitie heeft om door te groeien richting partnerschap.

Als partner ben je in staat om op zowel tactisch als strategisch vlak te fungeren. Samen met de andere partners vorm je de partnergroep en zal je nadenken over strategische vraagstukken.

Wat je gaat doen

Als Accountant (AA/RA) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw klantenportefeuille zal met name bestaan uit het topsegment van de mkb-bedrijven. Van deze uitdagingen krijg je energie. Daarnaast vindt je het ook belangrijk om jouw klantenportefeuille uit te breiden en signaleer je proactief kansen in de markt. Je bent continu bezig met de ontwikkeling van zowel de Samenstelpraktijk als de organisatie. Dat maakt jou een communicatieve spil in onze dienstverlening en een strategisch gesprekspartner. Door deze grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden blijf jij uitgedaagd in je werk en kan je binnen onze organisatie de stap zetten naar een mooie partnerrol.

Je geniet van je werk en weet dat het in gesprekken met ondernemers over méér moet gaan dan de cijfers alleen. Met jouw senioriteit speel je ook binnen de Samenstelpraktijk een belangrijke rol. Je bent een vraagbaak voor je collega’s. Je begeleidt hen in hun werk en biedt (vakinhoudelijke) aansturing. Samen met de andere accountants en teamleiders lever je een bijdrage aan de groei van onze organisatie, de verbetering van de dienstverlening en de ontwikkeling van medewerkers. Door alles wat je doet en door de manier waarop je ons kantoor leert kennen, bereid je je stap voor op een mogelijk partnerschap.

 

Wat je meeneemt

Je bent ambitieus en legt de lat voor jezelf steeds hoger. Momenteel ligt die lat zodanig hoog, dat je bezig bent om het partnerschap aan te gaan. Je houdt van je analytische werk en het adviseren van de klanten. Alleen is dat voor jou niet genoeg. Je hebt ook behoefte aan veel sociale contacten, dit geldt zowel intern als extern. Intern wil je het maximale uit de Samenstelpraktijk en de organisatie halen. Je geeft ongevraagde adviezen en je houdt je bezig met kansen. Zodra je een kans ziet, dan pak je deze met beide handen aan en ga je dit verder uitwerken. Je blik is organisatie breed ingesteld en je kijkt verder dan je eigen vakgebied. Daarom ben je ook op zoek naar de verbinding met de andere adviesdisciplines.

Tot slot maak jij je hard om de interne processen en relaties te verbeteren. Daarom ben je ook bezig met netwerken op extern terrein. Je beschikt over een (regionaal) netwerk, waarin je commercieel bent ingesteld.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
  • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
  • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
  • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
  • Leiderschapstraining en interne opleidingstrajecten onder andere gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden op gebied van communicatie, houding, persoonlijke effectiviteit en samenwerking.
  • Mogelijkheid om door te groeien richting partnerschap.
 

Wat ons onderscheidt

Met 9 kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken. Andere pluspunten van werken bij Schipper:

  • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
  • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
  • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
  • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Leonard Quist.