Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Sander Verbraak

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202007130012

Solliciteer

Accountant

Schipper Accountants B.V. - Goes

Einddatum: woensdag 30 september 2020

 

Als Ervaren Accountant (AA/RA) heb je veel ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast draag je al langer de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenpakket. Je bent in jouw rol als ervaren Accountant het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan klanten en een communicatieve spil in onze dienstverlening. Je bent een strategisch gesprekspartner voor de relaties. Vanuit jouw kennis en ervaring  ben je tevens in staat om adviezen vorm te geven en deze op pakkende wijze over te brengen. Door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis lukt het jou bovendien ook om in onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren. Je kijkt hierbij verder dan het eigen vakgebied, zodat je in samenwerking met collega’s van de overige Schipper-disciplines komt tot een integrale bediening van de klant.

Voor de medewerkers van de accountancy-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in het werk en biedt functionele aansturing. Samen met de andere accountants lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze afdeling en het klantenpakket.

Wie ben jij?

Je beschikt over een AA- of RA titel en bij voorkeur ervaring als tekenend accountant. Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring in de accountancy binnen het MKB segment. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen in hun ontwikkeling. Ervaring met acquisitie en een commerciële instelling zijn van belang om bij te dragen aan de verdere uitbouw van de organisatie. Je bent ondernemend, enthousiast, initiatiefrijk en integer. Daarnaast ben je iemand die beschikt over een eigen (regionaal) netwerk.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met circa 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure?

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.