Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO

Overig


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Sander Verbraak

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202007130017

Solliciteer

Junior Belastingadviseur

Schipper Accountants B.V. - Tholen

Einddatum: vrijdag 11 september 2020

 

Een goede belastingaangifte maak jij (bijna) met je ogen dicht. In de afgelopen periode heb je er zoveel gemaakt dat je weet van de hoed en de rand. Dat betekent dat je klaar bent om de stap te gaan maken naar het beoordelen van fiscale posities in jaarrekeningen, waarbij het signaleren van advieskansen en het voorbereiden en uitwerken van adviezen een steeds groter onderdeel van je werkzaamheden wordt. Wanneer je laat zien dat je dit aspect van je werk steeds beter beheerst is het bespreken van je adviezen met klanten een logische vervolgstap. Je maakt onderdeel uit van een fiscaal team waarin je actief participeert om de gezamenlijke doelstellingen van het team te behalen.

Wie ben jij?

Jij bent voor ons vooral het potentieel voor de toekomst. Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Je kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau, maar de kneepjes van het vak zijn jou al bijgebracht in een vergelijkbare werkomgeving. Als adviseur is taal onmisbaar om jouw boodschap over te brengen. Je bent dan ook goed in staat om jezelf, zowel in woord als geschrift, uit te drukken. Het worden van een professionele belastingadviseur en gesprekspartner voor onze klanten is daarbij het ultieme doel. Met jouw leergierigheid en ambities pak jij ontwikkelkansen met beide handen aan.

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met circa 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.