Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 

Dienstverlening

Overig


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anita Vermunt

0113-239400



www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202007130018

Solliciteer

Senior Assistent Controle

Schipper Accountants B.V. - Meerdere locaties

Einddatum: vrijdag 07 juni 2024

 

Schipper Accountants biedt je de mogelijkheid om de beste versie van jezelf te worden. Dat kan in een baan als Senior Assistent Controle. Daarin komen jouw enthousiasme voor ons vak, je werkervaring en je ambities om verder te groeien samen. 

Om succesvol in deze mooie baan te kunnen instromen, heb je een hbo- of vwo-achtergrond en studeer je voor Registeraccountant. 2 tot 3 jaar werkervaring is wel zo handig, omdat je dan al kennis hebt van standaard jaarrekeningposten binnen een controlepraktijk. Hierdoor weet je dat het belangrijk is dat je, naast je vakkennis, kwaliteits- en resultaatgericht bent. We bieden je graag de mogelijkheid om tegelijkertijd te studeren en werken en zijn bovendien bereid om je openstaande studiekosten over te nemen. Voor eventuele lopende of nog te gaan volgen studies hebben wij een aantrekkelijke studiekostenregeling.

Wat je gaat doen

Als Senior assistent controle voer je voor uiteenlopende klanten gedegen controlewerkzaamheden uit en geef je klanten structureel goede adviezen. Je signaleert mogelijke verbeterpunten in de interne beheersing en afwijkingen in de financiële administratie en legt je bevindingen vast in de digitale dossiers. Je bent nauwkeurig, vakkundig en integer en toont initiatief. Elke dag weer ga jij voor kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Je bent door jouw communicatieve vaardigheden goed in staat om het contact met onze klanten te onderhouden en je kunt hen meenemen en uitleg geven over de moeilijke materie van jouw vak.  Door je positief kritische houding ben je in staat vérder te kijken en de samenwerking, zowel met klanten als met collega’s, naar een hoger niveau te tillen. Met jouw kennis en ervaring ben je bovendien een prima begeleider van de (Junior) Assistenten Controle.

 

Wat je meeneemt

Je bent ambitieus en leergierig. En met jouw leergierigheid pak jij de ontwikkelkansen, die we je bieden, met beide handen aan. Naast jouw reguliere werkzaamheden denk je mee met de ontwikkeling van onze controlepraktijk. Je bent een betrokken teamplayer. Dit betekent ook dat je kansen ziet en deze bespreekt binnen het controleteam. Je zoekt samen met het controleteam naar de beste opties om de controle voor onze klanten optimaal uit te voeren. Daarbij wissel je ideeën uit met alle teamleden. Je hebt vanuit die rol bovendien aandacht voor jouw eigen ontwikkelingspotentieel.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
  • Een aantrekkelijk salaris dat afhankelijk van jouw kennis en ervaring op kan lopen tot maximaal €4.400-.
  • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
    Met onze eigen Schipper Academy zorgen we ervoor dat je snel bekend bent met het werken bij onze organisatie; door met en van andere starters te leren, kom je verder.
  • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
  • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
  • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
  • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
  • Een laptop, mobiele telefoon en leaseauto van de zaak.
  • Heb je (nog) geen rijbewijs? Dan krijg je een reiskostenvergoeding.
  • Een netto onkostenvergoeding van € 80,00 per maand op fulltime basis.
 

Wat ons onderscheidt

Met 8 kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken. Andere pluspunten van werken bij Schipper:

  • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
  • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
  • Een baan mag niet knellen met je persoonlijke leven: we zijn daarom flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
  • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
  • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie