Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Onderwijs

Overheid, Non-profitĀ 


Functiesoort:

Onderzoek, Wetenschap

Docent - HBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202007140001

Solliciteer

onderzoeker - docent Bouwkunde

HZ University of Applied Sciences - Middelburg

Einddatum: zondag 16 augustus 2020

0,6 - 0,8 fte

Onderzoeker-docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor de vakgebieden onderwijs en onderzoek én betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent bij de opleiding Bouwkunde aan HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als onderzoeker-docent
Als onderzoeker-docent in het Bouwkunde team verbind jij op unieke wijze de nieuwste ontwikkelingen vanuit het vakgebied met onze opleidingen binnen het Domein Technology, Water & Environment. In het Centre of Expertise Biobased Bouwen wordt onderzoek uitgevoerd op een breed vlak voor diverse organisaties. Het Centre of Expertise Biobased Bouwen is met ons team verbonden en richt zich op het doen van onderzoek naar duurzame bouwoplossingen voor Deltagebieden. Voor jou als onderzoeker-docent ligt de focus op het uitvoeren van praktische onderzoeksprojecten op het gebied van biobased bouwen. Maar de functie gaat verder dan het doen van toegepast onderzoek, natuurlijk zorg je ook voor publicatie van de onderzoeksresultaten maar belangrijker nog, je draagt je kennis over aan onze studenten. Met jouw kennis en kunde én met bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten van onze voltijdse opleiding naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: 

 • het opzetten en uitvoeren van praktisch onderzoek en de vertaling daarvan door het begeleiden van studenten in het doen van onderzoek en in studiemateriaal voor de opleiding
 • les te geven op het gebied van duurzaam bouwen in multidisciplinaire studieprojecten en cursussen
 • het begeleiden en coachen van studenten
 • samen te werken in een prettige teamsfeer
 • actief te participeren in de ontwikkeling of het coördineren van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het bedrijfsleven.
        
    

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Studenten zijn bij jou geen nummers. Met jouw kennis en (internationale) ervaring heb je ambitie om ze kennis bij te brengen, te motiveren en te inspireren. Naast aandacht voor het leerproces van de studenten, houd jij jouw blik ook gericht op de buitenwereld. Daarnaast heb je: 

 • een afgeronde relevante masteropleiding
 • enige werkervaring
 • een goede beheersing van de Engelse taal (Cambridge Advanced) om studenten te kunnen begeleiden
 • een pré als je de Nederlandse taal beheerst
 • planning en organisatie skills

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook: 

 • een tijdelijke aanstelling als docent schaal 11 voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.658,64 en € 5.026,85 bij een fulltime dienstverband
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk
 • ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als hbo-docent aan de slag te gaan, maar moet wel bereid zijn om deze bevoegdheid te halen en in je vakmanschap als docent te investeren.

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 17 augustus 2020 via de onderstaande sollicitatiebutton. Toch liever eerst wat meer informatie? Ingrid Weegels, opleidingscoördinator kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt haar bereiken tot 19 juli of na 3 augustus 2020 op +31 6 2448 5008.

Word je uitgenodigd op gesprek? Dan zal dat plaatsvinden op: 24 of 25 augustus 2020.

Het spreekt vanzelf dat we zorgvuldig omgaan met de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid tijdens interviews. Sommige interviews zullen plaatsvinden via videobellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.