Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Overheid, Non-profitĀ 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting

Logistiek, Transport

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202007160032

Solliciteer

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Gemeente Vlissingen - Gemeente Vlissingen

Einddatum: maandag 17 augustus 2020

Jij deinst niet terug voor procedures op basis van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) of de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Met participatie probeer je beroepsprocedures te voorkomen. Maar als het dan toch zo ver komt, verdedig je de zaak met glans.

 

Wat ga je doen?
Aan variatie in het werk ontbreekt het zeker niet. We zijn volop in beweging en niet alleen vanwege de Omgevingswet. Vlissingen kent vele projecten (waaronder Scheldekwartier) die vragen om inbreng van kennis vanuit ons team. Een actieve bijdrage in projectgroepen, en daarmee samen met collega's en de buitenwereld de ontwikkelingen binnen Vlissingen vormgeven, vormt dan ook een deel van de functie.

 

Wie ben jij?
We zoeken een enthousiaste vakspecialist die net als wij verknocht is aan alles wat er in de fysieke ruimte gebeurt. Samen met ons wil je op professionele en creatieve wijze meebouwen aan Vlissingen. Je houdt de juridische kwaliteit van het werk hoog. Samenwerken is belangrijk, je bent een betrokken collega die samen met ons een hecht team vormt. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied, en ervaring met projectmatig werken. Je hebt kennis en visie op genoemde beleidsterreinen. Daarnaast ben je een goede match met de kernwaarden van de Gemeente Vlissingen; klantgericht, transparant, vakmanschap en samenwerken. In je werk ben je omgevingsbewust, je bent innovatief en creatief. Je kan je inleven in verschillende stakeholders en hebt goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat vinden je collega's?
Graag ontmoeten we een nieuwe collega met een brede oriëntatie binnen de ruimtelijke ordening. Naast de bijdrage in het team aan de grotere (beleids)opgaven houd je je ook bezig met het adviseren van bestuur over en het begeleiden van verschillende procedures – Team Fysiek.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een salaris van maximaal € 4.783 bruto per maand (functieschaal 10A, salaristabel van 1 juli 2020) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een Individueel Keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

 

Actie
Solliciteer vóór 17 augustus 2020 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Elly Machielse, directeur Ruimte en Samenleving (telefoonnummer 06-25057726).

 

Planning
De gesprekken vinden plaats op vrijdag 21 augustus. Handig om alvast rekening mee te houden in je agenda.