Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO

VMBO


Branche:

Overig

Toerisme, Recreatie, Horeca


Functiesoort:

Overig

Facilitair


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202007270031

Solliciteer

Horeca medewerker in Nieuwvliet

Roompot Vakanties - Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Einddatum: vrijdag 25 september 2020

Korte omschrijving

Bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar of op het park takeaway bestellingen rondbrengen; met 4 verschillende horeca locaties op dit gloednieuwe park is geen dag hetzelfde!

Wat ga je doen?

In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. (klik op het linkje voor meer informatie!) Het resort is in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Naar verwachting zal het nieuwe centrumgebouw, vol met vele faciliteiten en een prachtige uitstraling, in oktober 2020 haar deuren openen. 

Om die reden zijn wij per 1 november 2020 op zoek naar meerdere Horeca medewerkers.

Als Horeca medewerker ga je aan de slag op een van de horeca locaties op het park. Er is een ruim opgezet restaurant, compleet met een groot terras en bar, en daarnaast zijn er een take away/delivery outlet, een indoor boulevard met heerlijke lounge plaatsen en een F&B outlet bij de Playground en Rental Shop. In totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten en jij zorgt er met jouw horeca ervaring voor dat ze heerlijk kunnen genieten.

In het restaurant neem je bestellingen op, serveer je borden uit, breng je drankjes rond en haal je tafels af. Je luistert naar de wensen van de gasten en met jouw vriendelijke glimlach bied je de beste service. Bij de Playground verkoop je ijsjes aan jong en oud en waar nodig help je je collega’s bij de verhuur van bijvoorbeeld fietsen en skelters. Bij de take away zorg je ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk gemaakt worden en als er veel bezorgingen zijn, stap je op de fiets of scooter om deze rond te brengen. In het begin zul je vooral allround aan de slag gaan, maar als je liever op een plek wil werken is dit ook mogelijk.

 

Wat vragen wij van jou?

Wat krijg jij daarvoor terug?

  • Salaris volgens CAO Recreatie;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Gratis warme maaltijd als je ‘s avonds werkt; en een sluitdrankje
  • Gezellige en collegiale werksfeer;
  • De unieke kans om met een nieuw team aan de slag te gaan op een gloednieuw Beach Resort;  
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag;
  • Inwerkprogramma en opleidingsmogelijkheden;
  • Personeelspas met leuke voordelen (kortingen en/of gratis gebruik van faciliteiten zoals zwembad, bowling en wellness)
  • Tijdelijke huisvesting is bespreekbaar

 

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren doe je gemakkelijk door je CV en motivatie via onze site te uploaden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Marloes op 06-82228987. Wij nemen na je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.