Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202007270045

Solliciteer

Werkvoorbereider E&I

De Pooter - 4541HJ, Sluiskil

Einddatum: vrijdag 25 september 2020

Voor de turnaround bij onze opdrachtgever eind oktober ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider E&I die beschikbaar is vanaf juli 2020 t/m december 2020 met mogelijk een uitloop naar begin 2021. Ben jij zelfstandig en heb je ervaring in werkvo...

Wat doe je als Werkvoorbereider E&I?
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: werk opnemen op de plant en problemen en storingen herkennen, samenstellen van diverse werkpakketten en maken van opdrachten naar contractors en vendors in SAP.

Daarnaast zorg je voor een juiste opvolging van werkzaamheden op de plant en doe je de werkvoorbereiding voor tijdelijke voorzieningen.

Wat kun je?
De werkvoorbereider E&I waar ik naar op zoek ben:
  • Is sterk in oplossingsgericht denken.
  • Heeft een MTS opleiding gevolgd of heeft ruime werkervaring.
  • Heeft kennis van SAP en bij voorkeur ook van Microsoft Project.
Daarnaast spreek je de Engelse en Nederlandse taal vloeiend en zou het meegenomen zijn als je ook Duits spreekt. Tot slot ben je beschikbaar vanaf juli tot eind 2020.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende, tijdelijke functie tijdens een turnaround bij onze opdrachtgever. Interesse? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet!

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen inzitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een internationale speler die kunstmest vervaardigt. Dit doen ze voor alle soorten gewassen binnen bijvoorbeeld de akkerbouw, glastuinbouw en melkveehouderij.

De opdrachtgever maakt daarnaast deel uit van een wereldwijd netwerk en werken samen om op winstgevende en verantwoorde wijze enkele van 's werelds belangrijkste uitdagingen op te lossen: schaarste van ressources, voedselonzekerheid en verandering van het milieu.