Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202007290028

Solliciteer

Begeleider LVB | trainingswoning

's Heeren Loo - - - 4382LJ Vlissingen

Einddatum: vrijdag 28 augustus 2020

"Kan jij mij vertrouwen in mezelf geven? Wil jij samen met mij werken aan de toekomst? Zodat ik mezelf kan ontwikkelen."

Waar ga je werken?
Je wordt onderdeel van een organisatie die volop in ontwikkeling is. 's Heeren Loo Zorggroep zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, op 800 locaties verspreid door het hele land. We kijken naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

In de binnenstad van Vlissingen is een groot wooncomplex gevestigd dat is verdeeld in 3 groepen die elk een apart zorgprogramma bieden: oudere mensen met een verstandelijke beperking; intensieve begeleiding en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Jij gaat werken met de groep jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking op de trainingswoning.

Wie ga je helpen?
Cliënten met een licht verstandelijke beperking vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de jongvolwassene zo zelfstandig mogelijk kan leven. Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?
De trainingswoning is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid door het aanleren en uitbreiden van vaardigheden en competenties. De begeleiding is gericht op het versterken van de eigenwaarde. Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij school, werk, dagbesteding en vrije tijd. Er wordt gewerkt vanuit het basisgedachtegoed van CGW (competentiegericht werken). Binnen 's Heeren Loo regio Zeeland wordt triple C breed gehanteerd.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het aantal uren is in overleg (24-32 uur).
  • Een brutosalaris van minimaal € 1861,- en maximaal € 2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learnings via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding op niveau 3 of 4 in de richting zorg en welzijn.
  • Je hebt werkervaring met LVB clienten.
  • Je kunt rust en duidelijkheid bieden aan de cliënten.
  • Competenties die jou typeren zijn: integriteit, teamspeler, gericht op verbeteren en kwaliteit, ontwikkelingsgericht.
Wil je meer informatie?
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ed de Kroon op telefoonnummer 06 13 10 31 75 of Naomi Gelderland (Corporate Recruiter) op het telefoonnummer 06 83 42 77 48.