Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

ICL Group

Frankrijkweg 6

4538 BJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Ilona Verhoef

+31 646 996 606careers.icl-group.com/

Vacaturenummer:

V202007300006

Solliciteer

Project Engineer WTB / Mechanisch

ICL Group - Frankrijkweg 6, 4538 BJ Terneuzen

Einddatum: zaterdag 29 augustus 2020

Wat ga je doen
 

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor technische projecten. Dit kan zijn door zelf te engineeren of door uit te besteden.  Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning, realisatie en het algehele projectmanagement. Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 5 parallelle projecten die verschillen in grootte. Denk aan budgetten tussen de 30K enerzijds, maar ook tot 500K anderzijds. Dit betekent dat je

 • contacten met engineering-bureaus en uitvoerende contractors onderhoudt 
 • mechanische monteurs (uitvoerend) aanstuurt,en toezicht houdt. 
 • documentbeheer doet  o.a. in SAP, autoCAD, plant 4D
 • verantwoordelijk bent voor planning, budgettering, werkvoorbereiding en uitvoering. 
 • veiligheid hoog in het vaandel hebt.  

 

Je werkt veel samen met collega’s van alle afdelingen van de fabriek, vooral met de productie  en met collega’s van inkoop. Je werkt in een team van 3  engineers en 1 tekenaar.  In deze functie is veel afwisseling door de verschillende projecten. De veelomvattendheid maakt het leuk; van zelf het design doen tot aan uitvoering van alle facetten in de fabriek. Je hebt hier veel eigen verantwoordelijkheid!

 

Wat we van je verwachten

Om succesvol te zijn in deze functie heb je een HBO of WO opleiding in een relevante technische richting (bij voorkeur werktuigbouwkunde). Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de proces industrie.  
Je kan goed projectmatig werken en wij merken dat jij de touwtjes in handen hebt. Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift zijn ook voorwaarden.

 

Wat we je bieden

Naast een informele werksfeer en een no nonsens mentaliteit, hebben we ook een eigen CAO met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband;
 • Bijpassende reiskosten vergoeding, inclusief eventueel tol.
 • Bij deze functie horen op termijn consignatiediensten. Gemiddeld 1x in de 6 weken van maandag – maandag. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. 
 • Je werkt in de dagdienst, met uitzondering van de consignatiediensten;
 • 25 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen. Na je 40e krijg je er iedere 5 jaar een extra vakantiedag bij;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • 13e maand;
 • Goede pensioenregeling.

 

Solliciteer Direct!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Spreekt de vacature je aan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande solliciteer-button.

 

De selectie zal bestaan uit 2 sollicitatiegesprekken waarbij bij het 2e gesprek een rondleiding plaatsvind. Daarna maakt een assessment onderdeel uit van de procedure. 

 

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Paul Binnekade, Talent Acquisition Specialist via +31 648 527 333.

In deze functie val je onder de CAO van ICL Terneuzen. 


 Over ICL

ICL-IP Terneuzen is producent van een breed scala producten. De grondstof die we in de meeste gevallen daarvoor gebruiken, pure broom, wordt uit de Dode Zee gewonnen. Verder leveren we broom, afkomstig van het moederbedrijf in Israël, herverpakt aan diverse klanten in Europa. Onze toepassingen vind je in brandvertragende middelen, life science producten, automobiel industrie, verf, de foto-industrie, bij oliewinning en in de behandeling van diverse waterstromen. ICL-IP Terneuzen (voorheen Broomchemie) aan de Zevenaarhaven langs het kanaal van Gent naar Terneuzen is onderdeel van de Israëlische multinational Israel Chemicals Limited (ICL), de grootste broomproducent ter wereld. 


ICL (Israel Chemicals Ltd.) is een wereldwijd fabrikant van producten gebaseerd op mineralen, voornamelijk in drie markten: Landbouw, voedsel en engineered materials. De landbouwproducten die ICL produceert helpen de groeiende wereldbevolking te voeden. De kalium en fosfaten die ICL delft en produceert worden gebruikt als ingrediënten in meststoffen en dienen als een essentieel onderdeel in de farmaceutische- en voedseladditieven industrie. De specialiteitenproducten van ICL zorgen ervoor dat mensen meer toegang hebben tot gevarieerder en kwalitatief beter voedsel. ICL heeft productie activiteiten in onder andere Israel, Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en China, en een wereldwijd marketing en logistiek netwerk.