Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202007310036

Solliciteer

Verzorgende IG - Middelburg

SVRZ - SVRZ t Gasthuis

Einddatum: woensdag 12 augustus 2020

Vacature waarbij de uren bespreekbaar zijn van 16 tot 32 uur als verzorgende IG of van 24 tot 32 uur als persoonlijk begeleider (EVV-er)

Je kunt alle dienstenworden ingezet. De dagdiensten beginnen vanaf 7.00 uur, de avonddiensten vanaf 15.00 uur en de nachtdiensten vanaf 23:00 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als verzorgende IG werk je in een zeer betrokken team dat met elkaar de uitdaging aangaat om het levenspad van de cliënt waar en wanneer dit nodig is te ondersteunen. Je bent oplossingsgericht, slagvaardig en weet op een positieve manier je collega’s te coachen. Je ziet het als een uitdaging om samen met collega’s te zorgen dat de cliënten een mooie dag hebben.

De afdeling intensieve Psychogeriatrie evolueert zich van een woning voor cliënten met dementie en onbegrepen gedrag naar een afdeling intensieve Psychogeriatrie waar o.a. observatie-, crisis-, en IBS opnames plaatsvinden. Er wordt in eerste instantie gestreefd naar stabilisatie om vandaar uit multidisciplinair, a.d.h.v. een 3 maanden protocol, de benodigde zorg in kaart te brengen en zo mogelijk door te plaatsen naar een reguliere woning voor cliënten met dementie. Jij bent een gedreven en creatieve collega die het verschil kan maken en het avontuur samen met ons aangaat om van deze nieuwe afdeling een succes te maken!

Als verzorgende IG ben je gericht op het welzijn van de cliënt en zijn netwerk. Binnen de afdeling ben jij samen met de collega’s dé stabiele factor. Jullie weten te acteren in een hectische omgeving en zijn stressbestendig. Wanneer je als verzorgende IG ook wilt doorgroeien is het ook mogelijk om als persoonlijk begeleider (EVV-er) aan de slag te gaan. Naast jouw werkzaamheden als verzorgende IG, ben je contactpersoon voor een aantal cliënten. Dit betekent onder meer dat jij het aanspreekpunt bent voor familie, maar ook voor andere disciplines betrokkenen bij de zorg. Jij zorgt voor het opstellen van de zorgplannen.

“Ben jij verzorgende IG eventueel aangevuld met EVV en wil je het avontuur aangaan om samen verder vorm te geven aan een afdeling voor de doelgroep Intensieve Psychogeriatrie?” Solliciteer dan hieronder!

Na je sollicitatie:

1. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen en nodigen je eventueel uit voor de vervolgprocedure met Bert van der Wal, teamleider zorg.
2. Hebben we dan nog steeds een match, dan zal de personeelsfunctionaris van SVRZ ‘t Gasthuis jou een aanbod doen omtrent de arbeidsvoorwaarden.
3. Als het gesprek positief is kan je beginnen aan het avontuur!


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende niveau 3 IG of daarmee gelijkgesteld.
  • Pré als je de GVP opleiding hebt behaald.
  • Voor de functie van persoonlijk begeleider; pré als je de EVV opleiding ook hebt gedaan.

AANBOD

  • Salaris verzorgende IG maximaal € 2.762,34 op fulltime basis (FWG 35, CAO VVT).
  • Salaris verzorgende IG maximaal € 2.971,05 op fulltime basis (FWG 40, CAO VVT).
  • Wisselende diensten.
  • Een prettige werkomgeving bij vooruitstrevende organisatie.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.