Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202007310037

Solliciteer

Senior verpleegkundige - Middelburg

SVRZ - SVRZ t Gasthuis

Einddatum: woensdag 12 augustus 2020

Vacature waarbij de uren bespreekbaar zijn van 24 tot 32 uur.

Inzetbaar voor dag- en avonddiensten. De dagdiensten beginnen vanaf 7.00 uur en de avonddiensten vanaf 15.00 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als ervaren (senior) verpleegkundige ben je het aanspreekpunt voor de collega’s van de afdeling en overige multidisciplinaire teamleden. Daarnaast bewaak jij de relatie tussen cliënt en collega’s. Je zorgt voor de goede informatievoorzieningen naar het (multidisciplinaire)team. Waar nodig weet jij knelpunten te signaleren en te bespreken, denk daarbij ook aan signalen vanuit het team. Binnen de afdeling observeer je de cliënten, mede vanuit klinisch oogpunt en handel je adequaat op veranderingen in de fysieke, psychische en sociale omstandigheden van cliënten. Samen met de collega verzorgende IG (persoonlijk begeleider) draag je actief bij aan het tot stand brengen en bijhouden van het zorgplan en ben je deelnemer aan het (wekelijkse) multidisciplinair overleg en indien gewenst aan het zorgplan evaluatiegesprek met de cliënt en/of zijn vertegenwoordiger.

In deze functie heb jij een coördinerende rol binnen het team. Je verdeelt de taken, ondersteund je collega’s in het begeleiden van leerlingen, neemt de initiatieven tot kwaliteitsverbeteringen en draagt collegiaal bij aan een continue dag bezetting. Je bewaakt de kwantitatieve en kwalitatieve bezetting van het team in relatie tot het formatieplan, de veiligheidsafspraken, etc. i.s.m. de teamleider en het flexpunt.

De afdeling intensieve Psychogeriatrie evolueert zich van een woning voor cliënten met dementie en onbegrepen gedrag naar een afdeling Intensieve Psychogeriatrie waar o.a. observatie-, crisis-, en IBS opnames plaatsvinden. Er wordt in eerste instantie gestreefd naar stabilisatie om vandaar uit multidisciplinair, a.d.h.v. een 3 maanden protocol, de benodigde zorg in kaart te brengen en zo mogelijk door te plaatsen naar een reguliere woning voor cliënten met dementie. Jij bent een gedreven en creatieve collega die het verschil kan maken en het avontuur samen met ons aangaat om van deze nieuwe afdeling een succes te maken!

“Ben jij die verpleegkundige die het verschil kan maken en wil je het avontuur aangaan om samen verder vorm te geven aan een afdeling voor de doelgroep Intensieve Psychogeriatrie?” Solliciteer dan hieronder!

Na je sollicitatie:

1. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen en nodigen je eventueel uit voor de vervolgprocedure met Bert van der Wal, teamleider zorg.
2. Hebben we dan nog steeds een match, dan zal de personeelsfunctionaris van SVRZ ‘t Gasthuis jou een aanbod doen omtrent de arbeidsvoorwaarden.
3. Als het gesprek positief is kan je beginnen aan het avontuur!

GEVRAAGD

  • Diploma verpleegkundige niveau 4 of 5.
  • BIG-registratie.
  • Pré als je ervaring hebt met werken in de verpleeghuiszorg en/of (ouderen)psychiatrie.

AANBOD

  • Salaris verzorgende IG maximaal € 3.264,29 op fulltime basis (FWG 45, CAO VVT).
  • Wisselende diensten.
  • Een prettige werkomgeving bij vooruitstrevende organisatie.