Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

FlexibelContactgegevens

Adres:

SMWO

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Postadres:

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Stephan van Belzen

0113-277111www.smwo.nl

Vacaturenummer:

V202008010001

Solliciteer

Leer- en Ontwikkelcoach (L&O coach)

SMWO - Goes

Einddatum: woensdag 09 september 2020

Heb je ervaring in het coachen van medewerkers én teams? Wil je mensen stimuleren in hun (persoonlijke) ontwikkeling, maar ben je jezelf ook bewust van het organisatiebelang en de politieke context waarin een  organisatie als SMWO zich in beweegt? Streef je naar verbetering van kwaliteit en vakmanschap?

Wanneer je bovenstaande vragen met “ja” kunt beantwoorden, dan kunnen wij als resultaatgerichte, lerende en moderne organisatie een mooie baan aanbieden binnen de Zorg- en Welzijnssector.


WAT GA JE DOEN ?

De rol van Leer-  en Ontwikkelcoach (L&O-coach) is nieuw binnen onze organisatie. De L&O- coach heeft als doel om samen met twee collega’s resultaatverantwoordelijke  teams te ondersteunen in hun ontwikkeling naar het realiseren van de ambities van SMWO. De L&O - coach doet dit op een faciliterende, stimulerende, coachende en inspirerende wijze en richt zich hierbij op de ontwikkeling van de individuele medewerkers, de teams en de organisatie als geheel waarbij de gecontracteerde resultaten voor onze opdrachtgevers niet uit het oog verloren worden. Samen met je collega’s werk je aan het verstevigen van vakmanschap en zorg je dat het kwaliteitslabel vanuit Sociaal Werk gekoppeld wordt aan onze dienstverlening.

De L&O- coach heeft als geen ander zicht op wat er speelt binnen de teams. Je zorgt voor een goede verbinding  met de Manager Innovatie & Leren- en Ontwikkelen, de Regiomanagers en de andere aan het primair proces verbonden ondersteunende specialisten. Je vormt de verbinding tussen operationeel, organisatorisch en strategisch niveau en je bent daarmee de ‘smeerolie’ van onze organisatie. De L&O- coach is makkelijk benaderbaar, aanwezig voor de teams en onderzoekt signalen. Je brengt vervolgens aan het team en waar nodig aan de Regiomanager of het Managementteam advies uit over de te zetten stappen om het team verder te ontwikkelen. Indien nodig zorg je vervolgens voor de juiste interventie. Samen met je collega’s werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie, waarbij we  streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze dienstverlenging.

 

WIE BEN JIJ ?

Je bent een empathisch persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je komt het beste tot je recht in een faciliterende en coachende rol waarin je vooral anderen (lees de teams) in hun kracht zet en laat schitteren. Je bent proactief en goed benaderbaar waardoor je soepel door de organisatie heen beweegt en een goed beeld krijgt van wat er allemaal speelt. Je brengt daarbij ook een zakelijkheid mee waaruit je acties en resultaten monitort en stimuleert. Je communiceert effectief en overtuigend, bent creatief, innovatief en schakelt soepel tussen operatie en strategie. Daarbij weet je mensen te verbinden en te inspireren richting de ingezette koers. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bent analytisch sterk ontwikkeld, waardoor je de beelden die je opdoet goed weet om te zetten naar een aanpak en advies.

 

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN ?

Onze organisatie heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie van Leer- en Ontwikkelcoach  wordt gewaardeerd volgens de cao Sociaal Werk en komt uit in functieschaal 10. Het jaarsalaris bedraagt maximaal  €66K  - op fulltime basis - inclusief vakantiegeld en een Individueel Keuze Budget van 16,3 % (IKB).

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR WIE WIJ ZIJN ?

We nodigen je uit om je motivatiebrief samen met je Curriculum Vitae aan de selectiecommissie “Leer- en Ontwikkelcoach” te richten. Dat kan per e-mail via: personeelszaken@smwo.nl. Het volledige functieprofiel is te vinden op onze website (www.smwo.nl/vacatures). Aanvullende informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw Y. van Renswoude, (telefonisch 06- 57 81 25 17) of bij Personeelszaken via telefoonnummer  0113- 27 71 11. De sluitingsdatum is woensdag 9 september 2020. De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden in week 38.