Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

SMWO

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Postadres:

s'Heer Elsdorpweg 12

4461 WK Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Stephan van Belzen

0113-277111www.smwo.nl

Vacaturenummer:

V202008010002

Solliciteer

Regiomanager

SMWO - Goes

Einddatum: woensdag 02 september 2020

Ben jij een natuurlijke leidinggevende en heb je kennis en ervaring binnen het Sociaal Domein? Ben je daarbij makkelijk in het leggen van contact en heb je een oprechte interesse in mensen? Geef jij ruimte binnen een team en weet je tegelijkertijd mensen te stimuleren en aan te spreken op het nemen van (eigen) verantwoordelijkheid? Kun je helder en duidelijk communiceren en ben je zowel ondernemend als klantgericht? Heb je aandacht voor relatiebeheer en een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen?

Wanneer je bovenstaande vragen met “ja” kunt beantwoorden, dan kunnen wij als resultaatgerichte, lerende en moderne organisatie een mooie baan aanbieden binnen de Zorg- en Welzijnssector.


WAT GA JE DOEN ?

Als Regiomanager lever je een actieve bijdrage in de totstandkoming van het strategisch beleid van onze organisatie. Je vertaalt daarbij de koers en het algemeen beleid van SMWO naar de diverse vakdisciplines. Samen met onze gedreven professionals maak je concrete prestatieafspraken. Je stuurt op het behalen van goede resultaten, zoals contractueel met onze opdrachtgevers zijn afgesproken en welke passen binnen de financiële kaders.

Onze Regiomanager is verantwoordelijk voor het behouden van bestaande en het verkrijgen van nieuwe opdrachten en accounts binnen ons werkgebied.


WIE BEN JIJ ?

We zijn op zoek naar een ervaren leidinggevende met een WO-opleiding. Naast je klantgerichtheid ben je ondernemend en kun je bruggen bouwen waar dat nodig is. Als Regiomanager ben je iemand die ruimte geeft maar ook mensen durft aan te spreken over het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Je bent initiatiefrijk en proactief, je denkt in kansen én mogelijkheden en tot slot beschik je over een goede dosis humor.

 

WAT KUNNEN WE JOU BIEDEN ?

Onze organisatie heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie van Regiomanager wordt gewaardeerd volgens de cao Sociaal Werk en komt uit in functieschaal 12. Het jaarsalaris bedraagt maximaal €81K - op fulltime basis - inclusief vakantiegeld en een Individueel Keuze Budget van
16,3 % (IKB).

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR WIE WIJ ZIJN ?

We begrijpen je nieuwsgierigheid en nodigen je uit om je motivatiebrief samen met je Curriculum Vitae aan de selectiecommissie “Regiomanager” te richten. Dat kan per e-mail via: personeelszaken@smwo.nl. Het volledige functieprofiel is te vinden op onze website (www.smwo.nl/vacatures). Aanvullende informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw M.C Noordhoek, directeur (telefonisch 06- 12 70 36 13) of bij Personeelszaken bereikbaar via telefoonnummer  0113- 27 71 11.


De sluitingsdatum is woensdag 2 september 2020. De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden in week 37. Eventuele tweede gesprekken zullen worden gevoerd in week 38 of in week 39.
Een assessment kan onderdeel uit maken van de wervingsprocedure.