Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Energie, Gas, Water

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Overig

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Linda de Winter

0113 - 74 11 00www.dnwg.nl

Vacaturenummer:

V202008180036

Solliciteer

Senior Business Controller

DNWG

Einddatum: zaterdag 12 december 2020

 

Senior Business Controller

“Als Senior Business Controller ben jij het aanspreekpunt voor de business en zorg je met jouw team voor het realiseren van de doelen”

 

Jij werkt als Senior Business Controller binnen de afdeling Finance & Control. Finance en Control bestaat uit: Facilitaire Zaken, Inkoop, Administratie, Control en Regulering. De afdeling Control (circa 9 medewerkers) is onder andere verantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus. Maar daarnaast ook het zijn van een kritische business partner voor de verschillende business units, stafafdelingen en het management team van DNWG. Zij dragen bij aan het ‘in control zijn’ in het kader van risk management, en het doorvoeren van verbeteringen.

 

De afdeling bestaat uit 2 financial controllers, 1 senior business controller, 5 business controllers en 1 teamleider Control.

 

Als Senior Business Controller ben je aanspreekpunt voor business units en/of stafdiensten, maak je daarnaast ook deel uit van afdelings/business unit MT’s en heb je veelvuldig contact met de MT-leden voor het realsieren van de doelstellingen van zijn afdelingen. Je stuurt één of meerdere business controllers (inhoudelijk) aan, initieert en leidt veranderings- en verbeteringsprojecten en vertegenwoordigt Control in werkstromen van organisatie brede veranderprogramma’s. Dit doe je uiteraard niet alleen, je ondersteunt en werkt intensief samen met jouw collega Business Controllers, Financial Controllers en lijnmanagement.

 

De Senior Business Controller zorgt voor de inrichting van financiële rapportages, de oplevering en analyse van modellen en rapportages en levert proactief bedrijfseconomische adviezen op. In jouw rol ben je de aanjager voor verbeteringstrajecten binnen de afdeling, F&C en geheel DNWG. Jouw focus ligt op stakeholdermanagement en je zorgt voor uitstekende communicatie en samenwerking met het lijnmanagent en BU MT’s.

 

Performance management, risicomanagement en opvolging van verbeteracties zijn voor jou belangrijke taken waar je je volledig voor inzet.

 

Dus: ben jij financieel bewust en bewaak jij de kwaliteit? Richt jij je graag op klanttevredenheid en ben je communicatief goed onderlegd? Dan passen wij perfect bij elkaar!

 

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde WO Master richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of soortgelijke opleiding;
 • Eventueel aangevuld met Register Accountant of Register Controller;
 • Tenminste 5 jaar ervaring in een relevante bedrijfseconomische functie (business/financial control);
 • Ervaring met SAP en affiniteit met het opstellen van financiële rapportages;
 • Uitgebreide ervaring met MS-officepakketten, in het bijzonder Excel.

 

Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? Liefst 40 natuurlijk! Maar als jij een andere voorkeur hebt, dan horen we dat graag.

 

Waarom DNWG?
Beeld je eens in dat je iedere dag werk verricht voor 200.000 klanten. Voor een infranetwerk dat iedereen raakt en waar wij 24/7 verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn trots op het beheer van tienduizenden kilometers kabels en leidingen. Trots op eindeloze technische uitdagingen. Waar we het meest trots op zijn? Iedere dag elektriciteit, water, gas, duurzame energie… op ieder moment, in iedere situatie. Voor velen is ons werk onzichtbaar, maar het is onmisbaar. En daarom, hebben we jou nodig.

 

Wat bieden we jou?
Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 

 • Een salaris in functieschaal 11 (€ 4.216,- - € 5.628,- bruto maandsalaris op basis van fulltime dienstverband) Afhankelijk van kennis en ervaring kan ervoor worden gekozen om te plaatsen in de aanloopschaal;
 • Een uitdagende functie voor 32 – 40 uur.
 • Persoonlijk budget, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. Vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;
 • Eindejaaruitkering 4,5%, winstdeling en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Goede balans tussen werk en privé.

 

 

Kom jij bij ons werken?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter van der Graaf via telefoonnummer 06-51878694 of Rogier Schuurmans (Teamleider Control) via telefoonnummer 06-48261987.