Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening


Functiesoort:

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

AVV Beheer BV

Buitenruststraat 6

4337EH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Monique van Velzen

0118678937www.avvbeheer.nl

Vacaturenummer:

V202008240014

Solliciteer

Senior positie in Family Office Vastgoed sector

AVV Beheer BV - Buitenruststraat 6 Middelburg

Einddatum: woensdag 23 september 2020

 

AVV Beheer BV is een slagvaardige organisatie actief in vastgoed in de breedste zin des woords. Wij beheren en verhuren een vastgoedportefeuille met woningen, appartementen en winkels, handelen in onroerend goed en ontwikkelen vastgoed projecten.

 

Als familieonderneming is het bedrijf in transitie van de eerste naar de tweede generatie. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren, standvastig en energiek persoon met goede commerciële inzichten en veel ervaring in het vastgoed. Ons nieuwe teamlid moet bereid zijn om een grote diversiteit aan taken op te pakken en zeer zelfstandig en accuraat af te handelen. Met een klein hecht team gaan wij de uitdaging aan om het prachtige bedrijf verder de toekomst in te leiden.   

 

Je hebt een HBO werk-/denk niveau en meerdere jaren werkervaring in het vastgoed. Je spreek- en schrijfvaardigheden in Nederlands zijn goed. Je bent communicatief, commercieel, service- en prestatiegericht ingesteld en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Affiniteit met bouwkunde en ervaring in de verhuursector zijn een pré.

 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een schriftelijke sollicitatiebrief met cv en referenties vóór 11 september 2020 aan Monique van Velzen.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.