Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

Gemeente Tholen

Hof van Tholen 2

4691 DZ Tholen

Nederland


Postadres:

Postbus 51

4690 AB Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anja Quist

14 0166www.tholen.nl

Vacaturenummer:

V202008310014

Solliciteer

Functioneel (applicatie)beheerder

Gemeente Tholen

Einddatum: zondag 27 september 2020

Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega in de functie van Functioneel (applicatie)beheerder voor32 uur per week die de collega’s gaat ondersteunen bij het optimaal gebruik maken van de benodigde applicaties?

Ben je enerzijds heel zelfstandig en anderzijds ook een energieke teamspeler? Dan ben jij degene die we zoeken om ons cluster functioneel beheer te komen versterken.

 

Wat ga je doen?

Je zorgt er samen met je collega beheerders én ICT voor, dat alle door de medewerkers gebruikte applicaties effectief en efficiënt kunnen draaien. Je krijgt een variërend pakket applicaties, waarvan jij de specialist wordt/ bent. Je zorgt ervoor dat de applicaties aan blijven sluiten op de informatiebehoeften van de gebruikers en dat deze blijven functioneren in een veranderend applicatielandschap met bijbehorende koppelingen en netwerken. Daarnaast draag je zorg voor het voorbereiden en vrijgeven van updates in afstemming met ICT. Verder zorg je vanaf de inrichting van applicaties, dat er gewerkt wordt volgens de normen en eisen voor beveiliging en privacy. Je documenteert, maakt instructies, instrueert medewerkers, inventariseert en gaat aan de slag met gebruikerswensen, fungeert als vraagbaak en onderhoudt de contacten met leveranciers. Ook ontwikkel en genereer je managementinformatie.

 

Wat heb jij in je mars?

Je beschikt over een hbo-diploma op het gebied van applicatiebeheer. Als je beschikt over een mbo-diploma niveau 4 op dit gebied en je wilt graag verder studeren, nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je kunt snel improviseren, bent flexibel en vindt het leuk om nieuwe ontwikkelingen op te pakken. Je durft fouten te maken omdat je daarvan leert, maar bent pas tevreden als alle puntjes op de i staan. Je bent analytisch en creatief bij het zoeken naar oplossingen. In de samenwerking met je collega’s communiceer je duidelijk en helder en stel je je proactief op. Je kunt goed luisteren, bent geduldig en vriendelijk in contacten. Je kunt je inleven in de vraagstelling van anderen. Samen met de andere functioneel beheerders vorm je een hecht team en werk je als buddy’s nauw samen aan applicaties en projecten. Natuurlijk kun je goed omgaan met computers en programmatuur.

 

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je naast een mooi salaris, schaal 8 of 9 uit de salaristabel gemeenten (afhankelijk van je kennis en ervaring) plus een Individueel Keuze Budget (17,05% van je brutosalaris) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bovenal een leuke, afwisselende baan in een organisatie waar het erg fijn werken is.

 

Meer weten?

Ben je al overtuigd dat dit jouw baan is, maar je hebt toch nog wat vragen, dan kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Ricardo Pijpers: tel/whatsapp 06 28 76 50 20 (t/m 18 september) of met Ron Rijper: tel /whatsapp 06 28 76 50 31 (vanaf 19 september). Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Janieke Blommerde: tel /whatsapp 06 42 52 43 56.

 

Start jij bij onze organisatie?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 27 september 2020 via onderstaande solliciteer-button. De gesprekken zijn gepland in week 42.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.