Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Linda de Winter

0113 - 74 11 00www.dnwg.nl

Vacaturenummer:

V202009030004

Solliciteer

Technisch specialist servicedienst Gas

DNWG

Einddatum: maandag 02 november 2020

“Maak jij het binnen DNWG als technisch specialist?”


De afdeling servicedienst G draagt zorg voor het onderhouden en oplossen van meterkast gerelateerde storingen op het gebied van Gas en Water-aansluitingen.
Als technisch specialist geef je operationeel en functioneel leiding aan de specialist servicedienst en servicemonteurs. Indien nodig stem je af met de storingscoördinator en de (technisch) administratief medewerker. Bij afwezigheid van de teammanager neem jij waar. Daarnaast werk je samen met aannemers. Indien van toepassing, ondersteun je de storingscoördinatoren bij de verdeling van de inzet van de monteurs over de regio’s.
Jij stuurt op een effectieve (en veilige) inzet van de aannemer in het werkgebied en controleert monteurs op kwaliteit en veiligheid in het project GSA. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang op productie, presentatie en de klanttevredenheid.
Op basis van het afdelingsbeleid geef je input aan de teammanager Servicedienst voor de doelstellingen en resultaatafspraken voor de inzet van de medewerkers en stelt deze in overleg met de teammanager Servicedienst vast.
Daarnaast neem je initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en continue te verbeteren, denk hierbij aan het organiseren van toolboxen en veiligheidsinspecties.
Naast het sturen van de medewerkers van je team treedt je op als werkverantwoordelijke (volgens de BEI-BS norm) in het project GSA. Hierbij voer je regie over de monteurs van de aannemer.

 

Wat vragen we van jou?
• MBO 4 richting Technicus Gas

• Uitstekende communicatieve vaardigheden; er op gericht samenwerking tot stand te brengen tussen verschillende disciplines in de organisatie

• In het bezit van rijbewijs B

• Ruime praktische (technische) werkervaring in de energiewereld

• Een teamspeler en inspirator binnen het team


Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? Liefst 40 natuurlijk!
Maar als jij een andere voorkeur hebt, dan horen we dat graag.


Waarom DNWG?
Beeld je eens in dat je iedere dag werk verricht voor 200.000 klanten. Voor een infranetwerk dat iedereen raakt en waar wij 24/7 verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn trots op het beheer van tienduizenden kilometers kabels en leidingen. Trots op eindeloze technische uitdagingen. Waar we het meest trots op zijn? Iedere dag elektriciteit, water, gas, duurzame energie… op ieder moment, in iedere situatie. Voor velen is ons werk onzichtbaar, maar het is onmisbaar. En daarom, hebben we jou nodig.

 

Wat bieden we jou?
Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

• Een salaris in functieschaal 7, (€ 2.726,- - € 3.677,- bruto maandsalaris op basis van fulltime dienstverband) Afhankelijk van kennis en ervaring kan ervoor worden gekozen om te plaatsen in de aanloopschaal;

• Standplaats steunpunt Vlissingen;

• Persoonlijk budget, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. Vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;

• Eindejaaruitkering 4,5%, winstdeling en persoonlijk opleidingsbudget;

• Uitstekende pensioenregeling via ABP;

• Een gezellige werksfeer;

• Goede balans tussen werk en privé.

 

Interesse?
Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct middels onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Rijk (Teammanager Servicedienst) via telefoonnummer 06-54373094.