Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Provincie Zeeland

Provinciehuis

Abdij 6 Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O provincie Zeeland

0118-631011www.zeeland.nl

Vacaturenummer:

V202009030017

Solliciteer

Adviseur Verkeersmanagement

Provincie Zeeland - 4331BK, Middelburg

Einddatum: zondag 20 september 2020

De provincie beheert 400 km wegen, 106 km parallelwegen en 281 km fietspaden met ingelegen bruggen, tunnels en viaducten. Ook de instandhouding van de Zeelandbrug, het Kanaal door Walcheren met bijbehorende sluiscomplexen en bruggen alsmede de aanlandingsvoorzieningen van het fietsvoetveer te Vlissingen en Breskens valt onder verantwoordelijkheid van de afdeling Infrastructuur & Vastgoed.

Waarom:

De afdeling I&V staat naast goed beheer en onderhoud van de provinciale infrastructuur voor een verkeersveilige inrichting en goede doorstroming. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om de bestaande infrastructuur beter en slimmer te gaan benutten. De nadruk zal de komende jaren ook in Zeeland minder liggen op de aanleg van nieuwe wegen, en meer op het beter benutten van de aanwezige infrastructuur door verkeer te informeren en begeleiden met toepassing van verkeersmanagement. Deels ter vervanging en deels ter versterking zoeken we binnen het team programmeren een creatieve verkeerskundige. Een adviseur die samen met de collega's 'dienstverlening' binnen de afdeling en de collega's binnen de opgave ' Slimme mobiliteit verkeersmanagement een steviger positie geeft en uitvoering geeft aan de acties die zijn opgenomen in de Visie op Verkeersmanagement.

Wat:

Als adviseur verkeersmanagement werk je binnen de afdeling I&V in het team programmeren. Dit team werkt aan de volgende 4 pijlers:
 1. Planning & beheren - Hoe kunnen we beter vooruit kijken
 2. Dienstverlening - Hoe organiseren we dat steeds beter
 3. Continue verbeteren (projecten) - Wat kan beter
 4. Informatiemanagement - Data op orde
Als adviseur lever je een bijdrage aan alle 4 de pijlers. In je dagelijkse werkzaamheden als adviseur verkeersmanagement ligt het accent op (2) dienstverlening en (4) informatiemanagement.

Als adviseur werk je intensief samen met je collega's van binnen en buiten de afdeling en bewaak je de voortgang op de afgesproken acties. Om van Verkeersmanagement een succes te maken zorg je voor een goed functionerend Regionaal Verkeersmanagement Team (RVT) en organiseer je de uitvoering van de services en maatregelen die in het meerjarig uitvoeringsprogramma (worden) afgesproken.

Hoe:

Je werkt vanuit het team programmeren samen met je collega adviseurs aan de 4 genoemde pijlers. Je bent aanjager en bewaakt de planning en hebt oog voor het continu verbeteren van werkprocessen. Je werkt daarbij nauw samen je collega-adviseurs en adviseert het coördinatieteam (afdelingsmanager, de 2 team coördinatoren en unitmanager BTD) over de gewenste acties op het gebied van verkeersmanagement en agendeert onderwerpen voor bestuurlijk overleg.

Wie:

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante WO-opleiding in de richting van verkeerskunde of logistiek. Bij voorkeur aangevuld met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je kunt snel schakelen tussen de verschillende onderwerpen waarbij je wordt betrokken;
 • Je herkent tijdig bestuurlijk gevoelige dossiers en kan daarop doelgericht adviseren;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband opereren;
 • Je legt in- en extern snel en makkelijk de goede contacten. In je advisering heb je oog voor zowel de planning als ook de kwaliteit en zorgvuldigheid van het proces.

Overige informatie:

 • Het gaat om een opdracht van 36 uur per week (1,00 fte). Het betreft een functie in eerste instantie voor de periode van een jaar met de mogelijkheid voor verlenging.
 • Startdatum: Zo spoedig mogelijk maar in goed overleg.
 • Schaal 11 is van toepassing (min. € 3.506 max. € 5.008 bij een fulltime dienstverband van 36 uur).
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient overgelegd te worden.
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de inhoud van de opdracht dan kun je contact opnemen met Coen Verhoeve (afdelingsmanager), tel: +31 6 28904016, email: caj.verhoeve@zeeland.nl of Martijn Hoosemans (Teamcoördinator Programmeren en Plannen & Voorbereiden), tel: +31 6 2572 6535, email: mj.hoosemans@zeeland.nl

Reageren kan t/m zondag 20 september 2020.

De gesprekken vinden plaats in week 41.

De Provincie Zeeland heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. En daarnaast ruime mogelijkheden voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo kennen we een persoonlijk opleidingsbudget en hebben we een uitgebreide kalender met aanbod in workshops en korte opleidingen. Maar hebben we ook op het gebied van vitaliteit ruime mogelijkheden.

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.zeeland.nl