Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Financieel, Accounting

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202009040002

Solliciteer

Beleidsmedewerker planning & control

Gemeente Vlissingen - Gemeente Vlissingen

Einddatum: zondag 20 september 2020

Weet jij alles van gemeentelijke financiën? Wij zoeken een leuke, ambitieuze collega die de tanden komt zetten in de planning & control (p&c) cyclus van onze Gemeente Vlissingen.

Als onze nieuwe beleidsmedewerker planning & control houd je je bezig met gehele p&c cyclus en alle uitdagende vraagstukken die hier bij komen kijken.

 

Wat ga je doen
Jij hebt een grote verantwoordelijkheid in de totstandkoming van de begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken. Samen met jouw collega's in team financiën werk je met een p&c cyclus waarbij het gaat om sturen op doelen en resultaten. Je bent verantwoordelijk voor de p&c instrumenten, staat stevig in je schoenen en kan jouw doelen goed presenteren. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de p&c producten en je neemt initiatieven in de doorontwikkeling. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het verwerken van Gemeentefondscirculaires en je houdt hierbij rekening met Artikel 12.

 

Wie ben jij

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in een financiële richting

  • Je hebt meerdere jaren ervaring met planning & control bij een gemeente

  • Je kan werken met de wettelijke begrotingsregels (BBV)

  • Je bent heel sterk in Excel

  • Je bent stabiel in houding en gedrag. Daarbij heb je een duidelijke visie en durft de dialoog aan te gaan

  • Je bent een aanpakker die sterk is op de inhoud

  • Je zoekt proactief naar kansen, ontwikkelingsmogelijkheden en je bent oplossingsgericht. Hierbij ben je je bewust van het wettelijk en regelgevend kader waarin geopereerd kan worden.

 

Wat vinden je collega's
"In team advies weten we dat het geheel meer is dan de som der delen. We maken gebruik van elkaars talenten en zo versterken we elkaar. En dat gecombineerd met werkplezier zorgt ervoor dat we een uitstekend eindresultaat leveren. Dat is iedere dag opnieuw onze drive."- Team advies

 

Wat bieden wij
Wij bieden een salaris van maximaal € 5.169 bruto per maand (functieschaal 11, salaristabel van 1 oktober 2020), met op termijn een uitloop naar € 5.519 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

 

Actie
Geef je carrière een vlissingse vlucht en solliciteer vóór zondag 20 september 2020 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jaap van der Heide, teamleider advies (telefoonnummer 0118-487297) of Robert Hendrikse, directeur bedrijf en beheer (telefoonnummer 0118-487193).

 

Planning
De gesprekken vinden plaats in de week van 21 september. Handig om rekening mee te houden in je agenda.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.