Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Covebo

Piet Heinstraat 3

4461GL Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0113-244390www.covebo.nl

Vacaturenummer:

V202009040037

Solliciteer

Machinebouwer

Covebo - Borssele

Einddatum: zondag 04 oktober 2020

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook werken voor een toonaangevend internationaal bedrijf in de machinebouw? Lees dan snel verder! De productie van de machine begint hier intern aan de tekentafel, hierna wordt geboord, gefreesd, gelast en geslepen om uiteindelijk alle tot in detail afgewerkte componenten samen te stellen in een geperfectioneerde machine.

Buiten het ontwerpen en produceren van machines voor opdrachtgevers worden er in het bedrijf ook nog machines ontworpen die in eigen beheer geproduceerd worden en wereldwijd ingezet worden.

Het bedrijf is gevestigd op Walcheren, waar mensen bekend staan om hun “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Een gemaakte afspraak wordt nagekomen, naar de opdrachtgever maar ook naar het eigen personeel. Er heerst een zeer platte bedrijfscultuur, waardoor je alles kan zeggen wat je denkt en eigen initiatief altijd op prijs wordt gesteld.

Functieomschrijving

Als machinebouwer ben je verantwoordelijk voor de assemblage van de machine. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband modules precies volgens gedetailleerde werktekeningen en -instructies samenstellen.

Tussentijds test je de verschillende onderdelen en modules op maatvoering en functionaliteit. Tijdens het proces bewaak je je eigen voortgang en je borgt de kwaliteit van het project. Je voelt je betrokken bij eventuele verbeteringen in het montageproces. Ook blijf je communiceren met de andere afdelingen, zoals de ontwerpers en de metaalbewerkers, zo blijven we streven naar een efficiënte en gestroomlijnd proces.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een opleiding werktuigbouwkunde (MBO/HBO) waarin je reeds jouw eerste jaren ervaring hebt opgedaan. Zo heb jij kennis van hydraulische, pneumatische, mechanische en elektrische componenten.

Waar we veel waarde aan hechten is dat je zelfstandig tekeningen kan lezen en kennis hebt van vorm- en plaatstoleranties.

Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je kan zelfstandig, gestructureerd, verantwoordelijk en veilig werken.

Tot slot toon je initiatief, ben je inventief, werk je oplossingsgericht en ben je communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden

In de eerste plaats kom je te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Waar eigen inbreng steeds gewaardeerd wordt, zo hoef je nooit een blad voor de mond te nemen. Er wordt met jou meegedacht hoe je jou ambities waar kan maken en hoe je kan groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Verder krijg je uiteraard een passend salaris bij jouw opleiding ervaring, krijg je 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek en bouw je pensioen op via ons. Ben je in het bezit van een rijbewijs maar niet van een auto, dan kijken we of het mogelijk is dat je een leaseauto tot je beschikking krijgt. Ben je enthousiast geworden over de functie en het bedrijf, solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via de contactgegevens bij de vacature!