Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Branche:

Energie, Gas, Water

Industrie, Chemie


Categorie:

Techniek


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Dienstverband:

Vast


Contactgegevens

Bezoekadres:

DOW Benelux

Herbert H. Dowweg 5

4542 NM Hoek

Nederland


Contactpersoon:

HRM DOW

0115-671234nl.dow.com/nl-nl/werken-bij-dow-benelux

Vacaturenummer:

V20190315041

E&I Technician

DOW Benelux - Terneuzen

Einddatum: donderdag 28 maart 2019

The Dow Chemical Company heeft een zeer interessante en uitdagende vacature voor een E&I Technician m/v voor onze locatie in Terneuzen, Nederland.
 
Als E&I Technician ben je hoofdverantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudstaken op de meest veilige, efficiënte en effectieve wijze, zoals beschreven staat in de werk-/job-pakketten. Je werkt samen met planners, werkvoorbereiders en uitvoerders.
Hierbij zorg jij ervoor dat alle benodigde vergunningen, machines en gereedschappen beschikbaar zijn en aan de eisen voldoen. Als er zich problemen voordoen waarvoor een nieuwe werkorder nodig is, ben jij degene die de oorzaak van het probleem onderzoekt. Je overlegt met de toezichthouder / werkvoorbereider als er extra handelingen nodig blijken te zijn, en zorgt dat deze uitgevoerd worden.
Samen met de operator controleer je daarna of het probleem is opgelost, waarbij jij de kwaliteitscontroles uitvoert. Een duidelijke communicatie en overleg met de klant is hierbij zeer belangrijk.
 
Daarnaast ben je algemeen inzetbaar voor zowel preventief als correctief (reparatiewerk) aan al de standaard instrumentatie. Jij bent degene die storingen ontdekt en zelfstandig repareert. Hierbij werk je met de volgende types meet & regelapparatuur:
  • P- en dP transmitters (flow, druk en nivo)
  • In-line flowmeters, zoals vortex-magnetich-ultrasoon
  • Nivo meters, zoals verdringer, vlotter, radar en bijvoorbeeld trilvork
  • Temperatuurmetingen, zoals thermokoppel, pT-100 (al dan niet met transmitters)
  • Regelkleppen en open/dicht kleppen, plu, kogel of vlinderkleppen
Hierin neem je zelfstandig beslissingen ten aanzien van reparatieproblemen met minimale ondersteuning van collega teamleden. Uiteindelijk zorg je dat na reparatie of controle het uitgevoerde werk gedocumenteerd wordt.
 

Functie eisen:

  • MBO4 opleiding of vergelijkbaar
  • Bij voorkeur een opleiding in de richting Electrotechniek, Electronica of Instrumentatie
  • Relevante werkervaring
  • Vloeiend in het Nederlands
  • Kennis van de Engelse taal

 

Over deze vacature:
Het bedrijf waardeert de voordelen die diversiteit met zich mee kan brengen. We zijn op zoek naar de meest geschikte persoon voor deze rol ongeacht nationaliteit, afkomst, ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, handicap of leeftijd.

De functies die worden weergegeven in deze vacature worden ingedeeld bij één van de drie divisies: Agriculture, Materials Science of Specialty Products. Tijdens het rekruteringsproces wordt meer informatie verstrekt over de indeling bij de divisies.

Over DowDuPont:
DowDuPont (NYSE: DWDP) is een holding die bestaat uit The Dow Chemical Company en DuPont, met als doel om sterke, onafhankelijke, beursgenoteerde bedrijven te vormen op het gebied van landbouw, materiaalwetenschap en gespecialiseerde producten die zullen voorgaan in hun respectievelijke branches dankzij productieve, op wetenschap gebaseerde innovatie, om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten en om te helpen wereldwijde uitdagingen op te lossen. Ga voor meer informatie naar www.dow-dupont.com.