Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Walcheren


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Branche:

Overheid, Non-profitĀ 


Opleidingsniveau:

HBO


Categorie:

HR, Training, Opleiding


Uren:

meer dan 32 uur


Ervaringsniveau:

Ervaren


Contactgegevens

Adres:

Orionis Walcheren

Oostsouburgseweg 10

4382 NH Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4380 AA Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Orionis Walcheren

0118-432700www.orioniswalcheren.nl

Vacaturenummer:

V20190315042

HR Business Partner (1 fte, 36 uur)

Orionis Walcheren - Vlissingen

Einddatum: zondag 31 maart 2019

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet
“Ik werk bij Orionis; één van de grootste en boeiendste werkgevers op Walcheren. Geen dag is hetzelfde omdat we voor en met bijzondere mensen werken. Mensen van diverse pluimages, met verschillende achtergronden, meningen en persoonlijke omstandigheden. Onze ambities zijn hoog. De dienstverlening naar onze klanten staat centraal en de processen die dat mogelijk maken vragen onze voortdurende aandacht. Dat maakt elke werkdag tot een uitdaging”.

Wat de werkzaamheden inhouden
Als vakvolwassen HR professional weet jij dat als geen ander. Je bent actief in de volle breedte van het human resources werkveld. Onze organisatie opereert binnen de vier afdelingen vanuit integraal management. Hiërarchisch rapporteer je aan het betreffende afdelingshoofd. De Business Controller en jij zijn haar (of zijn) voornaamste sparringpartners. Vanuit een resultaatgericht afdelingsjaarplan begeleid je managers en medewerkers als Change Agent(Ulrich) bij het bereiken van die business ambities. Naast je verantwoordelijkheid voor de afdeling, lever je een bijdrage aan organisatie brede projecten. Voorbeelden daarvan zijn talentontwikkeling, SPP, leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Functioneel maak je deel uit van het vier koppige HR Business Partner team. Het ondersteunende administratieve proces is ondergebracht bij de collega’s van HR Support.

Zoeken we jou?
Alle medewerkers van Orionis werken vanuit de drie organisatiecompetenties:

samenwerken, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid. Van jou verwachten we daarnaast vooral dat je visie, initiatief, besluitvaardigheid en onafhankelijkheid als competenties mee brengt. Daarnaast gelden de volgende selectiecriteria voor deze functie:

-           Bachelor/Master binnen het HR vakgebied;
-           Meerjarige HR werkervaring;
-           Uitstekend kunnen plannen en organiseren;
-           Stevige gesprekspartner met solide adviesvaardigheden;
-           Open in de omgang, voorbeeldgedrag en “can-do mentaliteit”.

Meer over de organisatie
Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schulddienstverlening. De organisatie is van groot belang in het Walcherse sociaal domein. Dat maken we elke dag waar.

Ons aanbod
Dit is nadrukkelijk geen positie voor een getalenteerde “ingroei kandidaat”. We verwachten dat je snel volledig inzetbaar bent, jezelf projecten toe-eigent en resultaten boekt. Je start in aanvang voor een jaar op basis van een detacheringsovereenkomst. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het salarisbereik loopt van € 2591,00 tot en met € 4225,00 per maand (CAR/UWO). Aanvullend op het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor o.a. het kopen van extra verlof, opleidingen.

 Procedure
We zijn enorm benieuwd naar jou. De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes waarin je twee HR collega’s, twee afdelingshoofden en een OR lid ontmoet. Je krijgt ook alle gelegenheid om Orionis te leren kennen. Hoe? Dat hangt af van jouw wensen en verwachtingen, dus vullen we dat samen met jou in.

Informatie
Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jeanne-Marie van Oorschot, HR Business Partner, tel. 06-27874032.

 Sollicitatie
Stuur je Curriculum Vitae met motivatie voor 31 maart 2019 naar sollicitatie@orioniswalcheren.nl onder vermelding van “Vacature HRBP”. De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 15 en 16.

 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang boven externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.