Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Dienstverband:

Vast


Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V20190315048

Verkoper showroom

De Pooter Personeelsdiensten - De Pooter Personeelsdiensten - Axel

Einddatum: zondag 14 april 2019

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is actief in Zuid Holland, West-Brabant en Zeeland in bouw- en afbouwmaterialen.

Functieomschrijving

Ben jij een echte verkoper in hart en nieren? Lijkt je het leuk om klanten te inspireren met je creatieve ideeën? Kijk dan snel verder, want ik ben op zoek naar een Verkoper Showroom.
Wat jij doet als verkoper showroom:

Je ben dagelijks bezig met het helpen van klanten in de showroom. Je verkoopt een assortiment badkamers, tegels of keukens met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen de klant met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze ook enthousiast. Geen dag is hetzelfde in deze baan!

Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die klantgericht, gepassioneerd en gedreven is. Daarnaast is het de bedoeling dat je minimaal beschikt over MBO- werk en denkniveau. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig en creatief bent.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende functie voor langere tijd binnen een groot en mooi familiebedrijf waar er is ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast zou je in deze functie voor zover nodig ook opleidingen kunnen volgen die de opdrachtgever vergoedt. 

Heb je interesse of nog andere vragen? Bel mij gerust op +31 88 1348362 of stuur mij een e-mail naar: aysegul@depooter.nl.

Bezoek www.depooter.nl voor meer informatie over de vacature Verkoper showroom of solliciteer online op de vacature Verkoper showroom.