Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

FlexibelContactgegevens

Adres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HRM

0113-249400www.ggdzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202009090008

Solliciteer

Bemonsteraar

GGD Zeeland - Zeeland

Einddatum: donderdag 01 oktober 2020

Bij de GGD Zeeland testen wij sinds 1 juni Zeeuwse inwoners en toeristen met klachten op Corona. Het is van het grootste belang om zo snel mogelijk te ontdekken of iemand daadwerkelijk besmet is met het Coronavirus. Bij positief geteste inwoners vindt er bron- en contactonderzoek plaats. Zo wordt er een heel proces in werking gesteld met als doel het coronavirus in te dammen en de samenleving draaiende te houden.

Ben jij een aanpakker, een veerkrachtig persoon en klaar om in de teststraat jouw bijdrage te leveren om samen Corona onder controle te krijgen? Wij zoeken per direct meerdere nieuwe collega's voor de functie van:

 

Bemonsteraar

Voor met name regio's Tholen, Zierikzee en Zeeuws Vlaanderen

24-36 uur

 

Wat ga je doen?

Als bemonsteraar werk jij in één van de teststraten in Zeeland. De werkzaamheden vinden plaats volgens volledig vast protocol en gemaakte werkafspraken in de teststraat of thuis bij de inwoners die niet of onvoldoende mobiel zijn om zelfstandig naar de teststraten te komen. Tijdens het testen staat veiligheid voorop en daarom is er veel aandacht voor veilig werken en dragen alle bemonsteraars persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij thuisbemonstering ben je altijd met 2 bemonsteraars.

 

Wie zoeken wij?

We zijn vooral op zoek naar bemonsteraars voor (uit) de regio's Tholen, Zierikzee en Zeeuws Vlaanderen. Maar ook voor andere regio's kunnen wij nog bemonsteraars gebruiken! Wij zoeken kandidaten die affiniteit met de gezondheidszorg hebben. Ben je direct beschikbaar en inzetbaar, voor minimaal 3 maanden, (minimaal) 2 dagen per week, met een mogelijkheid om voor langere tijd te blijven, dan zoeken we jou.

Voor deze functie moet je een gezondheidsverklaring en een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Het heeft onze voorkeur dat je BIG geregistreerd bent, maar dit is echter geen harde eis.

Flexibiliteit en veerkracht zijn kernbegrippen die bij jou passen, hiermee bedoelen wij flexibiliteit in uren en dagen evenals de werkwijze. Ook ben je beschikbaar in weekenden.

  • Jij hebt het liefst een medische achtergrond als verpleegkundige, doktersassistente of arts ( of in opleiding tot) dit is echter een pre, maar geen must;
  • Jij bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto;
  • Jij kunt duidelijk en rustig communiceren;
  • Jij bent een zelfstandige werker en staat stevig in je schoenen;
  • Jij bent sociaal vaardig en hebt inzicht in gedragingen van anderen en van jezelf;
  • Jij werkt secuur.

 

Wanneer ben je minder geschikt als bemonsteraar?

Wees je ervan bewust dat sommige situaties indruk maken door dat mensen bang en/of flink ziek zijn. Ook kan het voorkomen dat de patiënt als gevolg van het bemonsteren gaat hoesten. Als je dit lastig vindt, is de rol van bemonsteraar wellicht niet de juiste rol voor jou.

 

In wat voor team kom je te werken?

De werkomgeving is dynamisch en het team bestaat uit zeer betrokken aanpakkers. Uiteraard word je ingewerkt en nemen we tijd om je kennis te laten maken met het systeem en onze werkwijzen.

 

Wat bieden wij?

We bieden een baan met flexibele werktijden in een organisatie met een informele sfeer en (maatschappelijk) betrokken collega's. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.145,- bruto per maand (schaal 7) bij een fulltime dienstverband, volgens de CAO SGO. De vorm van overeenkomst (op basis van uitzendovereenkomst of tijdelijke arbeidsovereenkomst) wordt afhankelijk van je profiel en in onderlinge afstemming overeengekomen. Je werkgebied is Zeeland.

 

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ilona Schinkelshoek, coördinator bemonstering/triage (tel 0682437736). Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met HRM via hrm@ggdzeeland.nl.

 

Enthousiast geworden?

Volg jij het coronanieuws op de voet en wil je een bijdrage leveren aan het bestrijden van het coronavirus? Solliciteer dan op onze vacature door je CV met motivatie te sturen naar sollicitatie@ggdzeeland.nl, onder vermelding van vacature bemonsteraar.

Deze vacature wordt extern opengesteld en een Verklaring omtrent gedrag is een vereiste.

 

Gesprek (in Corona tijd)?

Als wij ook enthousiast over jou zijn, dan volgt er een gesprek. Natuurlijk volgen we de maatregelen die het RIVM aangeeft in verband met het corona-virus (COVID-19) , we werken veel vanuit huis en we beperken de contactmomenten. De vorm waarin we gesprekken houden, bepalen we in onderling overleg en op basis van de mogelijkheden op dat moment.

 

Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.