Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Onderwijs


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding

Onderzoek, Wetenschap

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Allévo

Hollandiaplein 1

4461 GT Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 79

4460 AB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Malou Stam

088-1102800www.werkenbijallevo.nl

Vacaturenummer:

V202009100015

Solliciteer

Adviseur leren en ontwikkelen

Allévo - Allévo

Einddatum: zondag 27 september 2020

Als Adviseur leren en ontwikkelen ben jij binnen Allévo de expert op het gebied van opleiden in de zorg. Je hebt een duidelijke visie op leren en ontwikkelen en kan anderen hierin gemakkelijk meekrijgen. Je kan plannen maken, maar ook uitvoeren en je geeft advies aan managers, leidinggevenden en medewerkers waarmee zij verder kunnen.

Je werkt op de afdeling HR en Communicatie en vormt  samen met  1 consulent scholing en 7 praktijkopleiders het  team Leren en Ontwikkelen.

 

Allévo is een erkend leerbedrijf, op dit moment hebben wij zo’n 160 studenten in de organisatie. We hebben een eigen opleidingscentrum in Zierikzee en bieden onze eigen Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO). De praktijkopleiders zijn verantwoordelijk voor de uitvoer van het Beroepspraktijkvorming (BPV) en  werken zelfstandig. Vakinhoudelijk coach je de praktijkopleiders naar behoefte.

 

Met de consulent scholing zorg je voor een aanbod (na)scholingen, passend bij de scholingsbehoefte van medewerkers en het jaarplan van de organisatie.

 

Allévo is trots op haar opleidingen en nascholingen, maar we kijken ook naar de toekomst. Samenwerken met andere organisaties is nodig om in de toekomst voldoende goed opgeleide zorgprofessionals te behouden in Zeeland. Als opleidingsadviseur neem je deel aan externe projecten om samen met andere zorgorganisaties en opleidingsinstituten te werken aan toekomstbestendig opleiden. In 2021 staan de implementatie van een digitaal leerplatform en het inrichten van een innovatie (leer)lab centraal, mooie ontwikkelingen die we graag samen met jou vormgeven.

 

Dit zoeken wij in jou:

Je bent een echte netwerker, die zowel intern als extern verbindingen weet te leggen en draagvlak kan creëren.

Je draagt actief bij aan een goed leerklimaat binnen de organisatie waar medewerkers hun kwaliteiten optimaal kunnen ontwikkelen en benutten.

Je bent proactief, enthousiast, inspirerend, innovatief en denkt in mogelijkheden

Je kunt een team praktijkopleiders coachen (en zo nodig coördineren)

Je hebt een opleiding, werkervaring of affiniteit met de zorg

Je hebt ruime relevante werkervaring op het gebied van (praktijk)opleiden, persoonlijke ontwikkeling, en het trainen en coachen van individuen en groepen.

Je hebt een diploma op hbo-niveau en bij voorkeur een post-hbo opleiding opleidingskunde, of je bent bereid dit te halen

 

Wat kun je verwachten:

Een enthousiast team medewerkers en collega’s HR en communicatie

De ruimte om te groeien als professional en als persoon

Een betrokken organisatie die leren en ontwikkelen als kernwaarde heeft

Een contract als adviseur leren en ontwikkelen voor 24-28 uur per week

Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT

Salariëring is volgens FWG 55, minimaal € 2.621,81 en maximaal € 4.161,92 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.