Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij


Functiesoort:

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

ZLTO

Noordlangeweg 42/B

4486 PR Colijnsplaat

Nederland


Postadres:

Postbus 100

5201 AC 's-Hertogenbosch

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Jasmine van den Berg-Twist

+31 73 21 73 384www.zlto.nl

Vacaturenummer:

V202009100069

Solliciteer

Bedrijfsadviseur Dier

ZLTO

Einddatum: zaterdag 10 oktober 2020

Bedrijfsadviseur Dier
(Regio Zeeland/West-Brabant)

Je bent verantwoordelijk voor het verwerven en verzorgen van duurzame en integrale adviesoplossingen aan individuele ondernemers in de groene ruimte en andere agribusiness partijen / stakeholders op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsopvolging, -beëindiging en optimalisatie, met als doel het verbeteren van het perspectief en/of het resultaat van de betreffende ondernemer.

Hoe ziet de functie er uit?
Als Bedrijfsadviseur Dier ben jij in staat om zowel in de breedte (bedrijfsmatig advies) als op het gebied van specialisme Dier diepgaand advies te geven.

De wens van de ondernemer staat daarbij voorop; je bent pas tevreden wanneer onze klanten en leden zich gehoord en geholpen voelen met hun vraagstukken en zij dat met trots en een glimlach doorvertellen aan anderen. Je houdt je o.a. bezig met:

 • Je houdt je bezig met identificeren van de kernbehoefte van de klant (zijnde een lid of niet-lid) en bepalen welke adviesoplossing hierbij past c.q. bepalen of deze door ZLTO zelf verzorgd wordt of gekoppeld moet worden aan een preferred supplier/partner van ZLTO.

 

 • Het geven van onafhankelijk (bedrijfs)advies aan leden, niet-leden en groepen in de groene ruimte, vanuit een vraag of behoefte van deze ondernemer of groep.

 

 • Het actief benaderen van leden, niet-leden en groepen met als doel behoefte in kaart te brengen en te signaleren, om uiteindelijk nieuwe adviesopdrachten te verkrijgen voor het gehele team.

 

 • Het leveren van input aan Teamleider/Manager m.b.t. actualiteiten, behoeften uit de markt en het eigen specialisme Dier.

 

 • Zorgdragen voor volgen en opvolgen van het adviesproces, vastleggen van contactgegevens en contactmomenten, bijhouden van CRM systeem.

 

 • Het op peil houden van kennis van bedrijfsvoering en optimalisatie. Daarnaast zorgdragen voor up to date kennis op het gebied van het eigen specialisme (Dier).

 

 • Actief contact zoeken en onderhouden met leden, niet-leden, agribusiness partijen, intermediairs en stakeholders, gericht op relatie en acquisitie van nieuwe opdrachten, leden en ledentevredenheid en het maken van de juiste verbindingen, netwerken, positie claimen. Vertegenwoordiger van ZLTO naar buiten toe.

 

Wat breng jij mee?
Je bent een deskundige en bent in staat om op het niveau van de individuele ondernemer het juiste gesprek op de juiste toon kunnen voeren, in staat zijn gevoel van veiligheid, betrokkenheid en vertrouwen te creëren en de ondernemer te helpen in het complexe speelveld. Naast deze deskundigheid ben je verbindend, betrokken en no-nonsense.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een hbo opleiding in de richting (bedrijfs)economie of bedrijfskunde.
 • Minimaal 5-8 jaar recente werkervaring (medior niveau) met het geven van bedrijfsmatig advies aan ondernemers en/of organisaties met betrekking tot complexe, multidisciplinaire adviesvraagstukken op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsopvolging-, beëindiging en optimalisatie.
 • Daarnaast heeft de bedrijfsadviseur - specialisme Dier specifieke kennis op gebied van Dier, melkveehouderij, diergezondheid en aanverwante thema's, verkregen door opleiding(richting) of minimaal 3 jaar (medior niveau) aantoonbare, recente werkervaring op het betreffende onderwerp.
 • Jij bent werkzaam en woonachtig in Zeeland en je bent bereid te reizen voor je werkgebied zowel je eigen regio Zeeland als naar West-Brabant.

 

Over ZLTO
De ZLTO is een belangenvereniging van 13.000 boeren en tuinders in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. Deze ondernemers spelen een sleutelrol in onze dagelijkse voedselvoorziening, in onze economie en samenleving en werken continu aan duurzame innovaties in de groene ruimte. Met ca. 150 ZLTO collega's behartigen wij met trots de belangen van deze ondernemers, onze leden, en adviseren en ondersteunen wij hen in de groene ruimte. Samen, deskundig ondernemen. Daar staan we voor, daar gaan we voor!

Jij krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Vrijheid betekent ook dat je vrij bent om je eigen tijd in te delen. Jij bepaalt of je een keertje thuis werkt of jouw collega’s opzoekt in 's-Hertogenbosch of Colijnsplaat. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende (sport)activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de vitaliteitsclub. Zo leer jij je collega’s nog eens op een andere manier kennen.

Ben jij onze nieuwe Bedrijfsadviseur Dier?
Solliciteer dan via onze website. Liever eerst vertrouwelijk sparren? Bel dan gerust met Thijs Janssen, manager Advies, via 06-55334847. We horen graag van je!