Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

VMBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

FlexibelContactgegevens

Adres:

Stichting KIO

Van der Biltplein 6

4451 AE Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4456 ZG Lewedorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. M. Korten

0113 56 85 22www.stichtingkio.nl

Vacaturenummer:

V202009120001

Solliciteer

Chauffeur

Stichting KIO - KIO 6 4451AE Heinkenszand

Einddatum: maandag 12 oktober 2020

Bij Stichting KIO vervoeren wij de kinderen en volwassenen met een beperking zelf van en naar huis. Hiervoor hebben wij diverse personenenbussen, rolstoelbussen en auto's beschikbaar. Tevens nemen  wij voor de Akkerwinde  op de ritten ook hun clienten mee.Wij hechten veel waarde aan bekendheid bij een chauffeur over hoe om te gaan met een client. Tevens wordt het persoonlijke contact als gewenst ervaren door ouders en clienten. Minimaal 4 maal per jaar vergaderen wij met het team van chauffeurs bij KIO. Daarnaast zijn er scholingen in veilig rijden, epilepsie en bhv om de ritten zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Wat heeft u nodig om ons team te kunnen komen versterken?

Een rijbewijs, goede contactuele vaardigheden, flexibel, geduldig, rustige uitstraling, vrolijk, positief ingesteld en goed om kunnen gaan met kinderen / volwassenen met een beperking. Als u geen ervaring heeft met onze doelgroepen dan proberen wij in te schatten of u die ervaring binnen KIO dan op kunt gaan doen! Wij vragen voor u een verklaring omtrent het gedrag (VOG) aan, deze is nodig om bij KIO te mogen rijden.

Als u nog vragen heeft kunt u op doorde weekse dagen bellen met ons kantoor 0113-568522, of u kunt ons mailen naar sollicitatie@stichtingkio.nl