Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202009140041

Solliciteer

Operator

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: vrijdag 13 november 2020

Jij bent onderdeel van het hardwerkende team die zich druk bezig houdt met het reinigen van procesapparatuur en vrachtwagens.

Wat doe je als Operator?
Als operator begint jouw dag met een lekkere bak koffie en praat even bij met jouw collega's. Daarna ga je met volle energie aan de slag bij het reinigen van vrachtwagens en/of recipi├źnten met gevaarlijke stoffen (ADR) of aan de slag bij het afvalstoffendepot waar je meewerkt aan de goede werking van de afvalstoffenflow.

Jij bent verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke afhandeling waarbij je conform de criteria de cleaning van tanks en apparatuur en/of los-, opslag- en laadoperaties van de afvalstoffen zelfstandig tot een goed einde brengt. Hierbij heb je veel afwisselende werkzaamheden en werk je samen in een wisselend rooster over de verschillende afdelingen heen.

Wat kun je?
Jij maakt het verschil wanneer je beschikt over je de certificaten: VCA, SIR Hoge Druk Spuiter en Veilig werken met de Vorkheftruck . Heb je deze (nog) niet? Met jouw leergierigheid kun je deze certificaten in de toekomst behalen zodat je kunt doorgroeien als volwaardig operator.

Daarnaast ben jij degene die van aanpakken weet en problemen ziet als uitdagingen die je graag oplost. Jouw ervaring en kennis als operationeel operator deel je natuurlijk met jouw toegewijde collega's. Samen met je team hechten jullie veel belang aan tevreden klanten.

Wat krijg je?
Jij komt terecht in een leuk team met een aangename sfeer en open communicatie op de locatie te Hoek. Je ontvangt een marktconform salaris en er is een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden. Onze opdrachtgever investeert graag in zijn medewerkers, er is de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij bieden zij ook een goede balans tussen jouw werk en priv├ę.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel of whatsapp mij op +31 615366833 of stuur je CV naar Vera@depooter.nl

Waar we jou voorheen uit zouden nodigen voor een persoonlijke kennismaking op 1 van onze kantoren, zijn we vanwege COVID-19 genoodzaakt om dit anders aan te pakken. Maar niet getreurd! Want wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stellen we jouw cv voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is gevestigd in Hoek en levert de volledige dienstverlening voor tankcleaning en de reiniging van procesapparatuur. Zij nemen als transferstation daarin de functie op van op- en overslag, ompakking en voorbehandeling. Tevens verwerken zij ook het afvalwater met gespecialiseerde waterzuiveringsinstallatie.