Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

VastContactgegevens

Adres:

Zuidwester

Dwarsweg 40

3241 LB Middelharnis

Nederland


Postadres:

Postbus 16

3240 AA Middelharnis

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Caroline van Ballegooijen

0187 89 88 88www.zuidwester.org

Vacaturenummer:

V202009140043

Solliciteer

Woningassistent

Zuidwester - Spijkenisse

Einddatum: donderdag 08 oktober 2020

Stichting Zuidwester zoekt een Woningassistent te Spijkenisse MBO geplaatst op 14-09-2020

Wat ga je doen?
Als woningassistent ondersteun je cliënten bij zowel huishoudelijk werkzaamheden binnen de woning als persoonlijke verzorging en begeleiding rondom de cliënt. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van het ontbijt, houden van toezicht op de woning en de verzorging van schoonmaak. Maar ook het uitvoeren van ochtend- en/of avond verzorging van de cliënten zoals het uit bed halen en naar bed brengen.

Op de groep is het de bedoeling dat je de tweede of derde (dus niet eindverantwoordelijke) diensten draait. Je staat er dus nooit alleen voor!

De werkzaamheden zullen plaatsvinden volgens een vast werkschema, maar kunnen in overleg met collega’s binnen het team worden afgestemd en dus afwijken van het schema. Je gaat wisselende diensten werken van maandag tot en met zondag.

Dit is wie wij zijn:
En daar zijn we trots op!

Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland dé zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze 1800 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!

Je gaat aan de slag op Marrewijkpad 2 in Spijkenisse. Hier wonen 10 cliënten variërend in leeftijd, waarvan er één cliënt rolstoel afhankelijk. De cliënten hebben een intensieve zorgbehoefte door voornamelijk een verstandelijke beperking (EVB). Er is vooral behoefte aan duidelijkheid en structuur.

Jouw doel is om te zorgen voor een veilig thuis en het bieden van structuur. Voor deze doelgroep dien je stevig in je schoenen te staan, maar het hebben van een groot hart en geven van warmte net zo belangrijk.

Ons team bestaat uit acht enthousiaste medewerkers met verschillende karakters. Ons gezamenlijke doel is altijd het beste uit onze bewoners naar boven te halen. Wij zoeken een collega met inzicht, die graag in gesprek gaat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af: 

 • Je vindt de gehandicaptenzorg de leukste sector die er is om in te werken;
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-2 niveau;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Pas gediplomeerd, maar nog geen werkervaring? Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren.
 • Je werkt graag in een team en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een eigen mening en visie, maar staat zeker ook open voor feedback;
 • Je bent tactvol, creatief, motiverend en kunt goed communiceren;
 • Je begrijpt wat hygiëne inhoudt en voert deze werkzaamheden uit;
 • Onregelmatige werktijden horen bij de zorg en vind je geen enkel probleem;
 • Je staat open voor een cursus, zoals omgaan met agressie;
 • Je kunt zelfstandig werken en draagt actief bij aan een fijne werksfeer;
 • Je hebt een goede fysieke conditie;
 • Je bent proactief, empathisch en geduldig maar wel consequent.

Dit is wat we jou bieden:
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

Een functie die is ingedeeld in schaal 25. Je salaris bedraagt maximaal €2.495,- bruto per maand op basis van 36 uur, volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Je krijgt een contract van 20 uur per week voor de duur van een jaar, met de intentie tot verlening naar onbepaalde tijd.

Je start met een afwisselende baan, waarbij je je kunt ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van ruim 8% en een inspirerende werkomgeving binnen een energiek, dynamisch en warm team. We beschikken over een eigen leercentrum, omdat we vinden dat leren onlosmakelijk verbonden is met werken bij Zuidwester.

Interesse?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 9 oktober 2020 met CV en sollicitatiebrief via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Mail dan naar Yvette of Sharon via y.korfage@zuidwester.org of s.westerduijn@zuidwester.org.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op dinsdag 13 oktober.

 

Let op! Helaas krijgen we wel eens de melding dat onze e-mail berichten in de spambox terecht komen. Vergeet niet je spambox te controleren.

Interesse in de functie van Woningassistent bij Stichting Zuidwester regio Spijkenisse?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.