Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Middelburg

Kanaalweg 3

4337 PA Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 6000

4330 LA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Gemeente Middelburg

0118675504www.middelburg.nl

Vacaturenummer:

V202009150022

Solliciteer

vakspecialist cultuurtechniek

Gemeente Middelburg - Kanaalweg 3, Middelburg

Einddatum: maandag 28 september 2020

De Gemeente Middelburg is een ambitieuze gemeente. Onze organisatie ontwikkelt zich voortdurend. Inwoners, bedrijven en bezoekers staan hierbij centraal. Om onze ambities te realiseren, werken wij met enthousiaste collega's in een informele en professionele sfeer. Een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is daarbij vanzelfsprekend. Hierbij wordt uiteraard klant- en resultaatgericht gedacht en gewerkt.

Voor de afdeling Leefomgeving zoeken wij een:

vakspecialist cultuurtechniek
voor 36 uur per week

Functie
Als vakspecialist cultuurtechniek ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en uitwerken van beleid op het gebied van met name openbaar groen en daarnaast ook afvalinzameling, sportvoorzieningen en lijkbezorging. Tevens voer je vastgesteld beleid op deze taakvelden uit en je adviseert over concrete vraagstukken op genoemde gebieden.

Het (mede) begeleiden van projecten op de betreffende vakgebieden is een onderdeel van deze functie.

Daarnaast verstrek je inlichtingen aan interne en externe klanten en ben je aanspreekpunt in geval van specifieke vraagstelling.

Profiel
Je beschikt over een binnen het vakgebied verkregen afgeronde HBO opleiding, aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt kennis van of affiniteit met (één van) de werkvelden groenbeheer/groenbeleid, afvalinzameling, sportvoorzieningen en lijkbezorging. Tevens ben je bekend met het werken met Microstation en het beheerpakket Obsurv. Daarnaast werk je accuraat en heb je een analytisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden inclusief de moderne digitale vormen. Je bent klant- en resultaatgericht en hebt samenwerking hoog in het vaandel staan.

Aanbod
Wij bieden een uitdagende baan waarbij je mogelijkheden hebt voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je in de aanloop- of functieschaal geplaatst. Het salaris bedraagt maximaal € 4.494,– bruto per maand (functieschaal 10). Ook kennen wij afhankelijk van het functioneren een uitloopschaal. Aanvullend hierop ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, opleidingen, aanvulling op het salaris etc.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stephan Hageman, afdelingshoofd, tel. (0118) 67 53 19.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.