Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202009150043

Solliciteer

Persoonlijk begeleider voor jonge mensen met dementie - Terneuzen

SVRZ - SVRZ Ter Schorre

Einddatum: vrijdag 25 september 2020

Vacature voor 24 uur

Sta jij stevig in je schoenen en wil jij de uitdaging aangaan om te werken op de speciale doelgroep dementie op jonge leeftijd? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor twee groepswoningen binnen SVRZ Ter Schorre in Terneuzen zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider. Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 24 uur per week, maar meer of minder uren is bespreekbaar. Samen met het team van in totaal 14 collega’s zorg jij voor een 24 uurs bezetting. Je bent bereid om alle diensten te werken, waarbij er met name met 6- en 8 uurs diensten gewerkt wordt.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Bij dementie op jonge leeftijd merken de partner of andere mensen in de omgeving veranderingen op in het gedrag, maar vaak herkennen ze deze niet als dementie. Ze denken eerder aan een depressie of een burn-out. Als blijkt dat het veranderde gedrag door dementie komt, geeft dat niet alleen duidelijkheid, maar helaas ook veel verdriet. De ziekte zorgt voor heel specifieke problemen en vragen hoe je zelf en als omgeving omgaat met die problemen. Als SVRZ helpen we hierbij. In de nieuwe groepswoningen bieden we specialistische ondersteuning voor jonge mensen met dementie. Hier kunnen jonge mensen met dementie terecht die niet meer thuis kunnen wonen. Er zijn twee woningen voor ieder zes personen. Elke woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer, een aparte tv-kamer en terras. Er wordt dagelijks vers gekookt.

Afhankelijk van de mogelijkheden van een cliënt, krijgt deze een persoonlijke leefcirkel. Voor de één betekent dat vrij bewegen binnen de groepswoning, voor de ander in de tuin of zelfs zelfstandig een boodschap kunnen doen. Met behulp van zorgtechnologie zijn bewoners te volgen en gaan deuren vanzelf open of blijven ze gesloten. Deze persoonlijke vrijheid draagt bij aan de kwaliteit van leven voor de cliënt. De betrokkenheid en ondersteuning van partners, kinderen en andere familie vindt SVRZ erg belangrijk. Zij zijn daarom altijd welkom!

In deze functie ondersteun en stimuleer je de cliënten en hun partners, kinderen en ouders in de veranderingen die zij als gevolg van de ziekte doormaken. Je hebt inzicht in de verschillende ziektebeelden en je kunt goed omgaan met gedragsproblematiek. Je regelt samen met de behandelaren alles rondom een prettige en zinvolle dagbesteding voor de cliënt. De dag wordt vormgegeven volgens een vaste structuur, maar je kunt ook snel inspelen op adhoc-situaties. Je voert gesprekken met de individuele cliënt en hun familie. Vanzelfsprekend zijn goede communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en observatievermogen onmisbaar in deze uitdagende baan.

''Heb jij een zorg- of welzijnsdiploma en zoek je een nieuwe uitdaging?’’ Solliciteer dan op deze vacature!

Na je sollicitatie:

1. Wanneer je solliciteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen.
2. Vervolgens word je eventueel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met Marjo de Boevere, teamleider zorg.
3. Wanneer er dan nog steeds een match is, krijg je van Helma Eversen, personeelsfunctionaris, een aanbod tijdens een arbeidsvoorwaardengesprek.
4. Nog een krabbeltje en het avontuur kan beginnen!


GEVRAAGD

 • Diploma verzorgende IG of een welzijnsdiploma SPW/SPH/MMZ.
 • In het bezit van diploma EVV of bereidheid deze te behalen.
 • Ervaring met cliënten met gedragsproblematiek.
 • Bereidheid om aanvullende scholingen te volgen.

AANBOD

 • Salaris passend bij opleiding en ervaring.
 • Scholing, bestaande uit theorie en praktijk gericht op jonge mensen met dementie.
 • Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid.
 • Ontwikkelingsgerichte werk- en leeromgeving.
 • Alle ruimte om mee te denken en initiatieven te nemen.
 • Contractvorm en uren zijn bespreekbaar.
 • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 28 of dinsdag 29 september.