Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

Overig


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

C-Port B.V.

Ierlandweg2

4389 PH Ritthem

Nederland


Postadres:

Postbus 31

4330 AA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Eline Christiaanse

0118-464222www.c-port.nl

Vacaturenummer:

V202009150052

Solliciteer

HR Backoffice assistant

C-Port B.V.

Einddatum: donderdag 15 oktober 2020

Herken jij jezelf in de woorden accuraat, energiek en betrokken? Dan ben jij de spin in het web die wij zoeken! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (HR) Backoffice assistant. In deze rol ondersteun je bij het management en de afdelingen administratie en HR.

 

In deze brede functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de afwikkeling van de secretariële werkzaamheden en facilitaire zaken. Daarnaast verzorg je de eerste telefoonaanname en receptie.

 

Benieuwd hoe jouw werkweek bij C-Port er dan bijvoorbeeld uit kan gaan zien? Lees dan snel verder.

 

Maandag:

We starten de dag met een kop koffie (of thee, maar je komt in een team van koffie drinkers) en een korte dagstart, hierin worden de bijzonderheden op het gebied van planning besproken en de geplande werkzaamheden voor de komende week. Na de dagstart ga je samen met collega Heleen van start met de urenverwerking.

 

Dinsdag:

Op dinsdag ga je verder met de urenverwerking en verwelkom je tussendoor onze medewerkers bij de balie. De telefoon rinkelt en je zorgt er voor dat de klanten bij de juiste contactpersoon terecht komen. Tussendoor werk je de notulen uit van het operationeel overleg op maandag. Na 4 uurtjes werken zit je werkdag er voor vandaag weer op.

 

Woensdag:

Vandaag ondersteun je bij je collega Eline en zorg je er voor dat alle personeelsmutaties op de correcte manier verwerkt worden in het systeem. Denk hierbij aan in- en uit dienst meldingen. Je zorgt er voor dat alle bijbehorende documentatie netjes digitaal verwerkt wordt in het systeem.

 

Donderdag:

Vandaag ga je aan de slag met de presentjes voor de bijzondere momenten. Denk hierbij aan verjaardagen en jubilea van onze medewerkers. Je maakt een rondje langs de collega’s om te vragen of er nog kantoorartikelen benodigd zijn en zorgt er voor dat deze tijdig besteld en geleverd worden.

 

Vrijdag:

We starten de dag met een belangrijke vraag: welk broodje Smos gaan we vandaag bestellen? Nadat deze belangrijke keuze gemaakt is en je ook de broodjes voor de andere medewerkers besteld hebt, start je met de voorbereiding voor de salarissen. Denk hierbij aan het verwerken van de reiskosten en persoonlijke toeslagen.

 

Na een werkweek van 20 uur, welke verdeelt wordt over minimaal 4 dagen, zit je werkweek bij C-Port er op. De tijden die gewerkt worden kunnen in onderling overleg worden afgestemd.

 

Enthousiast geworden na het zien van jouw werkweek? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Je kan deze sturen via onderstaande solliciteer-button.

Wil je meer weten over de functie, dan kan je contact opnemen met Eline Christiaanse (06-50081853).