Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202009150065

Solliciteer

Verpleegkundige niveau 4 en/of begeleider klinische behandeling acuut/hoog inten

Emergis - Kloetinge

Einddatum: woensdag 30 september 2020


Wil jij graag werken met een interessante, uitdagende en gevarieerde doelgroep, de focus leggen op de kleine stappen van herstel en werken in een team dat momenteel sterk in beweging en ontwikkeling is? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige of begeleider (MBO/niveau 4) voor een contract tussen de 24 en 36 uur per week (aantal uren wordt in overleg met jou vastgesteld) om ons team te versterken.


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zon 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

Binnen de zorgeenheid acuut en hoog intensief bestaan er drie klinische crisis-afdelingen, waarin ambulante behandeling en begeleiding centraal staan en een crisis een onderbreking is van deze behandeling. Deze afdelingen zijn de HIC (High Intensive Care) en twee MC's (Medium Care). De klinische interventie is er op gericht om de patiënt controle te geven over de crisis.

Op MC II werken we met een gevarieerde en uitdagende doelgroep. MC II bestaat uit een open afdeling, voor mensen vanaf 18 jaar en ouder met ernstige psychische en psychiatrische klachten. De afdeling is verdeeld in drie groepen, waarvan één groep, mocht dit nodig zijn, tijdelijk een gesloten groep kan worden. Medium care II biedt intensieve zorg, gericht op veiligheid en vertrouwen. Er wordt herstelgericht gewerkt; gericht op terugkeer naar huis of doorstroom naar een andere passende woonvorm. Een opname kan vrijwillig of gedwongen zijn.

Het team bestaat uit betrokken verpleegkundigen en begeleiders op HBO en MBO-niveau, een activiteitenbegeleider, een ervaringswerker, artsen, een GZ-psycholoog, een maatschappelijk werker en een psychiater. Je komt te werken in een team dat sterk in beweging en ontwikkeling is en waar het beleid en de structuur weer opnieuw opgezet gaat worden.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je levert op een professionele wijze zorg aan de patiënten.
 • Je zorgt voor een rustige en veilige sfeer op de afdeling.
 • Je verricht de benodigde werkzaamheden en taken en zorgt voor een goede rapportage en overdracht naar de collegas.
 • Je wordt opgeleid om binnen Emergis deel te nemen aan het veiligheidsteam.
 • Je neemt regelmatig deel aan werkoverleggen en levert een bijdrage aan het groeiproces van het team.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma verpleegkunde of begeleiding, zoals SPW of (M)MZ.
 • Gezien de samenstelling van het team is het op dit moment een pré als je de opleiding verpleegkunde hebt afgerond.
 • Indien je verpleegkundige bent, ben je BIG-geregistreerd.
 • Je hebt affiniteit met de beschreven doelgroep van MC II en vindt het een uitdaging om voor en met deze doelgroep te werken.
 • Onze cliënten vragen verpleegkundigen en begeleiders die initiatief nemen, lef hebben en zelfverzekerd zijn in crisissituaties.
 • Je hebt een gezonde dosis humor, bent enthousiast, creatief/innovatief ingesteld en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Je voelt je uitgedaagd om, in tijden van veranderingen, met dit team mee te bouwen aan de ontwikkeling van de afdeling en het team en bent een echte teamspeler.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Verpleegkundige niveau 4 en/of begeleider klinische behandeling acuut/hoog intensief bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 45. Het salaris begint met € 1955,- en eindigt op € 3326,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
 • Een team dat volop in ontwikkeling is en aandacht geeft aan het verbeteren van de zorg, groei, samenwerking en werkplezier.

Ga jij de uitdaging aan als Verpleegkundige niveau 4 en/of begeleider klinische behandeling acuut/hoog inten

Neem voor meer informatie contact op met Miranda den Ouden (Teamleider) via 06 13 11 09 85. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.