Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202009160009

Solliciteer

Intercedent

Randstad

Einddatum: vrijdag 16 oktober 2020

Ben jij iemand die makkelijk op mensen afstapt, ondernemend is en het saai vindt als elke dag het zelfde is? Lees snel verder, dit zou wel eens een baan voor jou kunnen zijn! Je komt te werken in een team dat zich kenmerkt door hun no-nonsense mentaliteit, resultaatgerichtheid en werkplezier. Hard werken? Zeker! Maar de gezelligheid van het team brengt alles weer in balans!

ondernemen!
Iedere dag opnieuw breng jij klant en kandidaat samen. Dankbaar werk dus! Je begint met het ondernemen van commerciële activiteiten. Je focust je daarbij op het gebied Zeeuws Vlaanderen. Hier liggen veel kansen! Met een aantal potentiële klanten zijn we al in gesprek, maar voor jou ligt de duidelijke opdracht om nieuwe klanten te benaderen en hier aan tafel te komen. Is dat gelukt? Dan ga je in gesprek over hoe Randstad van toegevoegde waarde kan zijn. Voor de ene organisatie is dat “simpelweg” het invullen van een of meerdere vacatures, bij de ander denk je actief mee in bijvoorbeeld strategische personeelsplanning. 

maak de match
Aan klanten alleen heb je natuurlijk niet genoeg. Om een match te kunnen maken, heb je ook de juiste kandidaten nodig. Je bent continue op zoek naar kandidaten om te bemiddelen naar een nieuwe baan. Dit doe je door te netwerken, kandidaten online te benaderen en sollicitaties in behandeling te nemen. Heb je de match tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever betrokken.

aan afwisseling geen gebrek
Het leuke van dit gebied is dat je te maken krijgt van verschillende soorten klanten en kandidaten. Denk dan aan productiefuncties maar ook bijvoorbeeld administratieve ondersteuning of functies in de kinderopvang. Dit maakt je werk als intercedent divers en afwisselend. Je zult steeds moeten schakelen tussen de verschillende gesprekspartners. Je kan dus echt zeggen: 'mijn baan is elke dag anders!'

waar en met wie kom je te werken?
In Terneuzen bevindt zich een klein maar fijn kantoor. Je komt direct samen te werken met Lotte en Angelique. Twee spontane en gedreven collega intercedenten. Samen runnen jullie je eigen winkeltje. Angelique richt zich voornamelijk op de sales. Zij heeft veel kennis van de markt maar ook een groot netwerk. Hieruit probeert zij steeds nieuwe samenwerkingen te verwezenlijken.

Naast ‘kleinere’ klanten hebben we ook een aantal grotere accounts. Het bewerken en onderhouden van deze klanten is de hoofdtaak van Lotte. Maar samen sta je sterker dus er vindt veel overleg en samenwerking plaats, zo komen wij tot het beste resultaat! Manager Ilse staat altijd voor je klaar. Zij blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij de klanten maar zeker ook van jou persoonlijk.

wie ben jij?

 • Je bent gedreven, commercieel ingesteld en niet bang om de telefoon te pakken of om in de auto te stappen voor een klantbezoek;
 • Je bent stressbestendig; loopt een dag anders dag gepland prima dan gaan we dat regelen;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen;;
 • Je bent een netwerker en oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie je werkt;
 • Je bent te omschrijven als assertief, iemand met lef en overtuigingskracht;
 • Je bent een creatieve ondernemer en je bent niet bang om te leren van je fouten;
 • Je vindt het leuk om samen met je collega's, de unit een nog groter succes te laten worden;
 • Vanwege het werkgebied is een rijbewijs en eigen vervoer verplicht om de functie goed uit te kunnen voeren. 


wat bieden wij jou? 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een jaarcontract bij start en prima startsalaris tussen de €2.100 en €2.400 bruto per maand o.b.v. 40 uur (in overleg te bepalen);
 • Een uitgebreid inwerktraject (intern maar ook extern) waar je alle kneepjes van het vak leert en uitgebreid kennis maakt met Randstad als werkgever;
 • Laptop, telefoon die je ook privé mag gebruiken en prima reiskostenvergoeding;
 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen of de aanschaf van bijv. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • Interessante bonussen én de mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformance bonus te behalen.


ontwikkel je talent bij team Randstad
Werken bij Randstad staat gelijk aan werken aan jezelf. Als startende intercedent begin je direct met de onboarding. Als er een potential in jou schuilt, krijg je de kans om deel te nemen aan het Randstad Potential Traject. Laat je daar je kwaliteiten zien, dan is jouw volgende carrièrestap snel gemaakt. Bij Randstad sta jij zelf aan het roer van je eigen loopbaan maar wij geven je de begeleiding en de ruimte om je te ontwikkelen en je talent te ontdekken. Zodat jij alles uit jezelf kunt halen!

waarom Randstad?
Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over de functie van intercedent bij Randstad Terneuzen? Solliciteren kan via onderstaande solliciteer-button.  In het proces combineren we snelheid met kwaliteit. Hierdoor is snel duidelijk of dit de plek én organisatie is, die bij je past.