Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202009160012

Solliciteer

Logistiek Teamleider

Randstad - THOLEN

Einddatum: vrijdag 16 oktober 2020

Functieomschrijving

Ervaring als logistiek teamleider of logistiek coördinator en zoek jij in jouw volgende baan veel verantwoordelijk en korte lijnen? In deze functie kun je jouw leidinggevend talent goed kwijt en omdat je in een nieuw pand aan de slag gaat zal jij een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van de afdeling en de organisatie!

 

De omgeving

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in de branche. Op de locatie in Tholen waar jij aan de slag gaat is net een nieuw warehouse gebouwd. Gezien de groei van de organisatie liggen er veel kansen ten aanzien van procesverbetering en zijn er voor jou ook doorgroeimogelijkheden. Samen met de supervisor ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Korte lijnen en veel verantwoordelijkheid dus! Verder is de cultuur, zoals je gewend bent in de logistiek, no-nonsens en wordt er echt als team gewerkt naar de hoogst haalbare resultaten. Open communicatie en collegialiteit liggen ten grondslag aan deze positieve werksfeer.

 

De job

Als logistiek teamleider geef je direct leiding aan de medewerkers in het warehouse en heb je de operationele verantwoordelijkheid. Je rapporteert aan de logistiek supervisor, die naast deze site ook nog verantwoordelijk is voor een andere locatie. Het is belangrijk dat jij naast jouw leidinggevende skills ook goed het overzicht weet te bewaren. Naast een beroep op jouw zelfstandigheid wordt ook gevraagd om jouw skills ten aanzien van procesverbetering in te zetten.

 

Wanneer ben jij de ideale logistiek teamleider?

Je hebt al ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol in het warehouse en zoekt een vervolgstap om jouw talenten optimaal in te zetten en indien gewenst nog verder door te groeien. Als persoon ben je iemand die stevig in zijn schoenen staat, snel kan schakelen en vooral ook door weet te pakken. Tot slot sta je er positief tegenover om op termijn in 2-ploegen te gaan werken.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

    • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
    • Doorgroeimogelijkheden binnen en / of buiten de locatie in Tholen
    • Een maandloon tussen de €2400 en €2800 (bruto) per maand
    • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
    • Reiskostenvergoeding

 

Reageren?

Ben jij de logistiek teamleider die gezocht wordt? Reageer dan direct met motivatie via onze site! Wanneer je nog vragen hebt kun je contact opnemen via 0165-587010 of logistiek.zuidwest@nl.randstd.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!