Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202009160018

Solliciteer

Customer Service Specialist Pools en of Duits

De Pooter - 4542NH, Hoek

Einddatum: zondag 15 november 2020

Jij bent service gericht, in het bezit van een Bachelor en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je bent perfect in staat om jouw klanten in het Engels te voorzien van service en spreekt daarnaast ook Pools of Duits op C1/C2 niveau. Herken jij jezelf terug? Lees dan snel verder en solliciteer. Dan ben jij binnenkort de nieuwe Customer Service Specialist...

Wat doe je als Customer Service Specialist Pools en of Duits?
Met je kop koffie of thee in de hand open je je Outlook. Je hebt een hoop e-mails en gaat eerst kijken waar de prioriteiten liggen. Een klant informeert je dat ze wachten met het lossen van hun vrachtwagen, omdat ze nog niet de juiste certificaten hebben ontvangen. Je opent SAP en achterhaalt waar het probleem zit. Je schakelt, indien nodig, hulp in en kort daarna stuur je de benodigde documenten naar de klant, zodat de vrachtwagen alsnog gelost kan worden. Op het moment dat je de e-mail verstuurt, bel je uiteraard de klant nog even om aan te geven dat de oplossing voor het probleem in de e-mailbox zit. Rond 10 uur is het tijd voor een korte pauze met je collega's. Je spart over een aantal lopende zaken en doet zo nieuwe ideeën op. Een aantal van jouw klanten zijn die dag bij DBIC aanwezig voor diverse afspraken en samen met je teamleden ga je met hen lunchen.

Na de lunch zit je samen met je nieuwe collega, die onlangs gestart is. Je bent aangewezen als 'buddy' om alle vragen te beantwoorden en een mentor op het werk te zijn. Je behandelt een aantal vraagstukken uit de praktijk en laat zien hoe jij deze oplost om de klant tevreden te houden. Net voor het einde van je werkdag zie je een e-mail van een klant, die vraagt om de beschikbaarheid van een product. Je belt met je collega van 'Scheduling' om dit na te vragen en vraagt om een bevestiging per e-mail. Dit stuur je door naar de klant en enkele minuten later zie je de bestelling verschijnen. Zo heb jij vandaag alle ad hoc vragen en problemen opgelost en kun je je laptop met een tevreden gevoel afsluiten. Morgen weer een dag!
____________________________________________________________________________________

Toch is geen dag hetzelfde in deze dynamische functie. Bovenstaand voorbeeld was wat specifiek op sommige punten, in grote lijnen is dit de juiste samenvatting van een Customer Service Specialist:

Jij bent de schakel tussen de klant en de business partners binnen Dow. Je biedt de juiste service en doet dit onder andere door oplossingen te bieden bij problemen. Hiervoor werk je samen met verschillende afdelingen binnen Dow (productie, marketing en verkoop, supply chain etc.). Je voert het orderinvoerproces uit en beheert het orderafhandelingsproces voor een bepaald bedrijf of een groep bedrijven en klanten, meestal prioritaire en fundamentele klanten met een hoge mate van complexiteit. Hiervoor heb je een grondige kennis nodig van de producten, bedrijven, applicaties en serviceaanbiedingen van 'jouw' klanten. Je versterkt de klantrelatie door solide relaties te ontwikkelen, klantbehoeften te begrijpen en marktinformatie te verzamelen. Verder coördineer je de activiteit bij toegewezen klantaccounts, los je proactief problemen op en implementeer je oplossingen.

Kortom: wat we bieden, is een uitdagende, fulltime functie als Customer Service Specialist. Een veelzijdige baan, waarbij de klant centraal staat en geen dag hetzelfde is!

Wat kun je?
Wat is belangrijk om voor deze leuke functie in aanmerking te komen?
  • Jij bent in het bezit van je Bachelor en spreekt daarnaast Engels en Pools of Duits op C1/C2 niveau.
  • Spreek jij Pools en Duits? Dan is dit een grote plus!
  • Onderdeel zijn van een groot internationaal bedrijf spreekt je aan, want van werken in een multiculturele omgeving krijg je energie.
  • Verder is het een mooi voordeel als je werkervaring hebt met SAP. Zo niet, dan leer je dit allemaal in je eerste weken.
  • Fulltime beschikbaarheid (40 uur per week)Wat krijg je?
Een marktconform salaris, wat gebaseerd is op je CV. Daarnaast worden reiskosten woon-werkverkeer vergoed a €0,19 per kilometer. Indien van toepassing worden Westerscheldetunnel passages vergoed a T-tag tarief.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je Engelstalige CV inclusief motivatie naar ronald@depooter.nl. Heb je toch nog wat aanvullende vragen of wellicht wil je meer informatie? Ik ben bereikbaar op +31 88 1348 328.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is de sollicitatieprocedure wat veranderd. Waar we je voorheen graag uitnodigden voor een bak koffie/thee op kantoor, is dit helaas tijdelijk niet mogelijk. Maar... we lossen het anders op!

Je wordt, na sollicitatie, uitgenodigd voor een telefonisch intakegesprek. We bespreken je CV, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we je CV dan voorstellen. Wanneer dit leidt tot een positieve reactie, word je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal (Skype, WebEx) gesprek. Op basis daarvan beslist de opdrachtgever dan of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Dow Benelux Integrated Center (hierna DBIC) in Terneuzen is de internationale dienstverlener voor de DOW Chemical Company en de werkgever van meer dan 700 talentvolle medewerkers, die samen meer dan 50 verschillende talen en nationaliteiten van over de hele wereld vertegenwoordigen. Het sterke en multiculturele team van DBIC ondersteunt de joint ventures op een breed scala van gebieden, zoals logistiek, klantenservice, financiën, human resources, vertalingen en nog veel meer.