Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202009160020

Solliciteer

Junior onderzoeker Aquacultuur

HZ University of Applied Sciences

Einddatum: donderdag 01 oktober 2020

 1,0 fte

Als junior onderzoeker in het lectoraat Aquacultuur werk je aan projecten op het gebied van aquacultuur waaronder schelpdieren en zeewier. Analytisch, nauwkeurigheid, en betrokkenheid bij het vakgebied én bij onze studenten zijn belangrijke eigenschappen. Is het doen van praktijkgericht onderzoek iets voor jou? Solliciteer dan op de vacature van junior onderzoeker bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg en Vlissingen.

Jouw werk als junior onderzoeker Aquacultuur
In het lectoraat Aquacultuur wordt onderzoek gedaan in een breed scala van projecten voor uiteenlopende organisaties. In samenwerking met (Zeeuwse) ondernemers in de aquacultuursector en studenten worden bedrijfsvraagstukken opgelost d.m.v. het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. Jij zorgt zelf dat je de kennis van de trends in deze sector, met name op het gebied van schelpdieren en zeewieren, goed bijhoudt. Met je onderzoekende en proactieve werkhouding slaag je erin een innovatieve bijdrage te leveren aan de projecten die we uitvoeren. Dat kan zijn met het voorbereiden en uitvoeren van veld- en labwerk, het verwerken van data en het schrijven van rapportages. Voor jou als junior onderzoeker staat het in teamverband uitvoeren van praktijkgericht onderzoek centraal. Daarnaast help je ook mee met het begeleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door:

 • Het zelfstandig veldwerk uit te voeren, zo nodig buiten kantooruren;
 • Het opzetten en uitvoeren van experimenten;
 • Het schrijven van rapportages;
 • Het begeleiden van studenten.

 

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is, waar de onderzoekers de namen van hun studenten kennen en waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als onderzoeker, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jaren in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Samenwerken en op een open wijze met elkaar communiceren is voor jou vanzelfsprekend. Flexibiliteit in werkzaamheden en schakelen tussen verschillende taken is precies wat je zoekt. Of het nu praktisch werk is of contact onderhouden met het werkveld. Jij gaat op een pragmatische manier te werk en even iets organiseren gaat je ook goed af. Heb je ervaring met schelpdieren en/of zeewier dan is dat voor ons een interessante aanvulling op de kennis in ons team. Ben je in het bezit van een vaarbewijs dan ben je nog breder inzetbaar. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde relevante bachelor- of masteropleiding in biologie of watermanagement;
 • kennis en ervaring op het gebied van aquacultuur en biologisch onderzoek;
 • een rijbewijs;

 

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling in de functie van onderwijsinstructeur, schaal 8, voor 1 jaar.
 • een bruto maandsalaris tussen de €2598,89 tot €3479,70 bij een fulltime dienstverband.
 • een dertiende maand, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.

 

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderzoek en onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 1 oktober 2020, via de sollicitatiebutton. Toch liever eerst wat meer informatie? Jasper van Houcke, coördinator Aquacultuur, kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt hem bellen op: +31 651604299 Word je uitgenodigd op gesprek? Die zullen plaatsvinden op 12 oktober.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.