Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202009160026

Solliciteer

Medewerker communicatie

Randstad - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 16 oktober 2020

Functieomschrijving

Het belangrijkste zakennetwerk van Zeeland…? Juist, Contacta! Ervaring met alle sociale media kanalen.. check! Dit komt allemaal perfect uit, want dit zijn zaken waarmee jij in Terneuzen als nieuwe medewerker communicatie zeker mee in aanraking gaat komen!

Wat ga je doen?

Als medewerker communicatie ben jij verantwoordelijk voor het schrijven en zelf naleven van een juist communicatieplan. In dit communicatieplan bespreek jij een breed scala aan onderwerpen zoals de evenementen en beurzen, giveaways en klantgeschenken, promovideo’s, content voor nieuwsbrieven en teksten voor artikelen in vakbladen. Hier blijft het natuurlijk niet bij, maar het geeft wel een goed beeld van waar jij van dag tot dag mee bezig bent. Je kan jezelf wel voorstellen dat, als medewerker communicatie, geen dag hetzelfde zal zijn.

Wat bieden wij jou?

  • Een aanvang salaris van €2200,- , met een maximum tot €2700,- afhankelijk van ervaring.
  • Ruimte om jezelf verder te ontplooien met uitzicht op een vast contract als medewerker communicatie.
  • Vrijheid om tot op zekere hoogte jouw functie zelf in te vullen.

Wanneer ben jij de perfecte medewerker communicatie?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding Communicatie.
  • Jij hebt 3 - 5 jaar ervaring in de betreffende functie of in een vergelijkbare functie.

Beschrijving bedrijf

Het bedrijf produceert en levert een totaalpakket aan ruwbouwproducten: van de verdiepingsvloer tot en met het funderingselement. Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt het bedrijf een concern dat al meer dan 100 jaar geleden zijn grondvesten heeft gelegd in de bouw.

Sollicitatieprocedure

Interesse in de functie van ‘Medewerker Communicatie’ in Terneuzen? Reageer dan snel via de "solliciteren" button of schroom bij vragen/opmerkingen zeker niet om contact op te nemen met de contactpersoon onder de sollicitatieknop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!