Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Leerkracht - Primair Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Flexibel


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Transfercentrum Onderwijs Zeeland

Stationspark 47a

4462 DZ GOES

Nederland


Postadres:

Stationspark 47a

4462 DZ GOES

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. E.F.J. Reekers

0651175735www.tcoz.nl

Vacaturenummer:

V202009160033

Solliciteer

(inval)leerkracht basisonderwijs m/v

Transfercentrum Onderwijs Zeeland

Einddatum: vrijdag 16 oktober 2020

Transfercentrum Onderwijs Zeeland zoekt leerkrachten die (tijdelijk) willen werken op basisscholen in Zeeland en West-Brabant. Vrijwel alle schoolbesturen in deze regio zijn bij onze pool aangesloten. Onder onze 160 scholen tref je voor het merendeel reguliere basisscholen aan, maar ook een aantal scholen voor Speciaal Basis Onderwijs (SBO). Onze scholen vragen leerkrachten voor korte en lange vervangingen en voor instroom in langdurig tijdelijke en vaste vacatures. Onze externe pool biedt daarbij prima doorstroommogelijkheden naar de vaste pool en van daaruit naar een benoeming bij een van onze schoolbesturen.
Welk werk wil je doen? Je kunt kiezen voor alle scholen in een bepaalde regio, maar ook kiezen voor bepaalde besturen of scholen of groepen. Daarbij zijn alle combinaties mogelijk. Op die manier krijg je alleen werk aangeboden wat je daadwerkelijk wilt doen!

We vragen wel wat van je!

Een geldige bevoegdheid voor het lesgeven op Nederlandse basisscholen is vereist om te mogen werken als leerkracht. Onder een geldige bevoegdheid verstaan we een afgeronde Pabo-opleiding of gelijkwaardig. Toegang tot de pool heb je ook als Pabo-student die is toegelaten tot het LIO-jaar. Je bent bereid je te richten naar de identiteit en visie van de aanvragende school. Je bent enthousiast, flexibel en in staat in een nieuwe omgeving snel je weg te vinden. Je communiceert goed met kinderen, ouders en collega’s. Je bent duidelijk naar je leerlingen: je geeft ruimte waar mogelijk en stelt grenzen waar nodig.

Hoe werkt het invallen?

Na inschrijving bij TCOZ krijg je toegang tot ons digitale vervangingsprogramma. In je ingebouwde agenda beheer je zelf zorgvuldig de dagen waarvoor je opgeroepen wilt worden. Dit kan volgens een vast patroon, maar ook op wisselende dagen. We houden natuurlijk rekening met je wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan te geven dat je minimaal één dag voorafgaande aan de vervanging benaderd wilt worden.
Door de ingebouwde wisselagenda is het werk via TCOZ prima te combineren met andere werkzaamheden!
Aanbod voor werk krijg je (naar keuze) per telefoon, app, mail of via het vervangingsprogramma. Dit aanbod stemmen we nauwkeurig af op je opgegeven voorkeuren.
Daardoor weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Vanaf het moment dat je de aanvraag bevestigt, is je inzet afgesproken en rekenen zowel TCOZ als de school op je komst.

Dit krijg je ervoor!

Volgens de huidige cao primair onderwijs geldt voor onze invalleerkrachten een salariëring volgens loonschaal L10. Dat is tussen €2.678 en €4.113 bruto per maand bij een volledige betrekking. Daarnaast ontvang je vakantiebijslag, een eindejaarsuitkering, reiskosten (vanaf een enkele reisafstand van 7 km!) en een uitkering Dag van de Leraar. Het schoolbestuur waarvoor je werkt zorgt voor de betaling hiervan.

Zó meld je je aan bij TCOZ!
Op onze website www.tcoz.nl klik je op het tabblad “aanmelden”. Hier kun je ons aanmeldingsformulier downloaden. Vul de gevraagde gegevens in, voeg de gevraagde documenten bij en mail alles naar info@tcoz.nl. Ook ontvang je ons invallersprotocol en krijgt toegang tot het vervangingsprogramma, zodat je je profiel en agenda kunt beheren. Uiteraard heb je een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voor het aanvragen daarvan sturen we je een link, zodra we de overige inschrijfdocumenten compleet hebben ontvangen.

Je hebt nog vragen en wil nog meer weten?
Bel ons tussen 10.00u en 13.00u op schooldagen of stuur een mail naar info@tcoz.nl voor een afspraak!