Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202009180002

Solliciteer

Salarisadministrateur

De Pooter - 4571HN, Axel

Einddatum: dinsdag 17 november 2020

"Wij geloven in de kracht van mensen en werken samen aan jouw work happiness", dat is onze missie. Om dit te kunnen waarmaken is het natuurlijk belangrijk dat zowel de medewerkers als de klanten een goede service ervaren. Om dit te kunnen waarborg...

Wat doe je als Salarisadministrateur?
Je maakt deel uit van de afdeling 'backoffice' welke bestaat in totaal bestaat uit 3 collega's (inclusief jou). Je taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:
 • Maken van (complexe) loonberekeningen en kostprijsberekeningen;
 • Het uitvoeren van controles op onder andere pensioenen, inlenersbeloning, afdrachten van sociale premies en personeelsdossiers;
 • Het (geautomatiseerd) verwerken van de gewerkte uren van onze externe medewerkers;
 • Het initiëren van en meewerken aan procesverbeteringen;
 • Het bekijken en uitvoeren van subsidiemogelijkheden;
 • Het beantwoorden van vragen met betrekking tot o.a. het loon, inhoudingen, pensioenen en facturen;
 • De facturatie naar onze klanten verzorgen;
 • Waar nodig ondersteunen bij audits.

Wat kun je?
We geloven ook in jouw krachten en zijn dan ook van mening dat jij met de juiste instelling in combinatie met reeds opgedane kennis en ervaring jezelf nog verder kunt ontwikkelen tot een ervaren en professionele salarisadministrateur. Wij vinden het belangrijk dat je:
 • Minimaal 1 jaar werkervaring hebt binnen een vergelijkbare functie
 • Je bij voorkeur beschikt over een PDL diploma of in staat bent om deze op korte termijn (6 maanden) te behalen.
 • Je positief ingesteld bent. Vanzelfsprekend ben je integer en kwaliteits- en resultaat gericht. Samen met je collega's weet je aan de gestelde KPI's te voldoen en wil je jezelf continue blijven ontwikkelen.

Wat krijg je?
Je komt terecht binnen een gezellig team en een eigentijds kantoor met alle faciliteiten bij de hand die je nodig hebt om lekker te kunnen werken en je thuis te voelen. Wij bieden een volledig arbeidsvoorwaarden pakket met naast je salaris onder andere een 13e maand, bonusregeling, een persoonlijk keuze budget, pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je komt te werken binnen een groeiend no-nonsense bedrijf. En natuurlijk gaan we ook voor jouw work happiness!

Waar ga je werken?
Wij zijn een ambitieuze HR-dienstverlener. In de bijna 70 jaar dat De Pooter bestaat, zijn we uitgegroeid van een lokale naar een regionale speler. Vanuit onze drie vestigingen bedienen we de markt in Zuidwest-Nederland, waarbij ons specialisme ligt in het detacheren van technisch en logistiek personeel op MBO- en HBO-niveau. Binnen nu en vijf jaar willen we doorgroeien tot een top-50 speler in de arbeidsbemiddeling in Nederland. Dagelijks proberen we vernieuwend te zijn en verwachtingen te overtreffen. We kennen onze mensen, onze klanten en weten wat er speelt in de markt; we zijn in staat om snel te schakelen en onszelf continue aan te passen aan de omgeving; én we zijn gedreven om een win-win-win resultaat uit iedere uitdaging te halen. Zo maken wij bij De Pooter het verschil.

Wil je een indruk krijgen van jouw toekomstige werkplek en collega's? Klik dan op de volgende link: https://www.depooter.nl/over-ons Zie jij jezelf al werken als salarisadministrateur bij De Pooter Groep? Dan ontvangen we graag jouw CV en een motivatie waarin je aangeeft waarom deze functie zo goed bij jou past en wat jij denkt bij te kunnen dragen aan onze organisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharonna Neijt via sharonna@depooter.nl of 088-1348303.