Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

DRV Accountants & Adviseurs

Joulehof, 10

4622 RG BERGEN OP ZOOM

Nederland


Contactpersoon:

Corporate Recruiter DRV

0164 - 241850 / 06 - 46058268www.werkenbijdrv.nl

Vacaturenummer:

V202009210009

Solliciteer

Gevorderd assistent accountant - Middelburg

DRV Accountants & Adviseurs

Einddatum: dinsdag 19 januari 2021

Wil jij waarde toevoegen als sparringpartner voor klanten in de echte economie? Wil jij volop ruimte krijgen om je te ontwikkelen en wil je in gesprek gaan met ondernemers en ze helpen met waardevolle managementinformatie? Dan is dit misschien jouw nieuwe uitdaging! Ons kantoor in Middelburg is namelijk op zoek naar een enthousiaste ervaren assistent accountant

 

Jouw functie als gevorderd assistent accountant in Middelburg

 Wat onze collega’s in de samenstelpraktijk zo waarderen in hun baan: 

“Naast de wekelijkse werkzaamheden krijg ik ook concrete vraagstukken om mee aan de slag te gaan. Zo kan ik bijvoorbeeld uitzoeken of het fiscaal aantrekkelijk is om een auto in privé te rijden of een zakelijke (elektrische) auto te rijden. Of ik onderzoek welke rechten een ondernemer heeft in geval van een boete van de belastingdienst. Als assistent accountant vind ik het geweldig om ondernemers daarbij te kunnen ondersteunen.” Lars Goudswaard – gevorderd assistent accountant

Als ervaren assistent accountant maak je deel uit van ons gezellige team dat bestaat uit een groep jonge collega’s. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes.

Samen met je collega’s doe je er alles aan om klanten uit Zeeland de beste inzichten, ondersteuning en advies te geven. Daarbij sta je midden in de overgang van een nieuwe manier van samenwerken met klanten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke klant en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Je vindt het dan ook leuk om met klanten in gesprek te gaan. 

Jouw toekomstige werkgever op Walcheren

Bij DRV werken wij met hartstocht voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die zuinig zijn op hun bedrijf, klanten en mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij met passie voor wilt werken? Zie je graag resultaat van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.  

 

Jouw toekomstige vestiging in Middelburg

Je komt te werken op ons kantoor in Middelburg dat wordt gekenmerkt door de Zeeuwse nuchterheid en waar er ook plek is voor gezelligheid. Op dit kantoor werken ongeveer 40 collega’s verspreid over de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de controlepraktijk. Ook is DRV actief betrokken bij de regio. DRV is bijvoorbeeld sponsor van de Kustmarathon Zeeland en we leveren ook een actieve bijdrage aan dit evenement. Ook hier gaan onze accountants en adviseurs voor de beste prestatie, met het plezier natuurlijk voorop!   

Jouw profielschets als assistent accountant

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de samenstelpraktijk.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken.
 • Met jouw communicatie is niks mis en je durft een kritische noot te uiten.
 • Je hebt ambitie en neemt graag initiatief: we horen graag wat beter kan en stimuleren deelname aan projecten. Je hebt bovendien de drive om te groeien binnen de organisatie.
 • Je bent klantgericht, signaleert kansen en neemt het initiatief.

 

Dit krijg je van ons

'Wat werken bij DRV zo leuk maakt? Elke dag word ik door mijn collega’s gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen. Binnen DRV denken we vanuit kansen. Waar ben je goed in? Wat wil je bereiken? En waar liggen er voor jou mogelijkheden?' Erika Laurijssen – assistent accountant.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 

Wat je krijgt, naast een aantrekkelijk salaris: 

 • Doorgroeimogelijkheid tot de functie van relatiebeheerder of verder.
 • Overwerken is bij ons niet de standaard, wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
 • Leuke uitjes met de personeelsvereniging van jouw vestiging en DRV-breed.
 • Individueel mentorschap en de mogelijkheid om zelf mentor te zijn.
 • 28 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via de DRV Academie.
 • Deelname aan externe bijeenkomsten, congressen en andere evenementen.

 

Bovendien krijg je de kans om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.  

 

Direct solliciteren

Spreekt onze organsiatie en deze vacature je aan? Stuur ons dan je reactie via onderstaande sollicteer-button.