Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202009210014

Solliciteer

Verzorgende IG afdeling Psychogeriatrie

Zorgstroom - Buitenrust

Einddatum: vrijdag 01 januari 2021

Aan de rand van het centrum van Middelburg ligt verpleegcentrum Buitenrust. Bekend vanwege haar gezellige Grand Café, de prachtige beleeftuin en de Parkinson Dagbehandeling. Door het ‘kleinschalig wonen’ concept wonen de cliënten van Buitenrust zoveel mogelijk zoals thuis. In Buitenrust wonen cliënten met psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie, en mensen met lichamelijke beperkingen. Je komt te werken op de afdeling PG3, dit is een psychogeriatrische afdeling bestaande uit twee kleine afdelingen: Stranghe (acht bewoners) en De Branding (acht bewoners). Beide afdelingen hebben een eigen huiskamer waar de bewoners overdag kunnen verblijven. De bewoners van PG3 krijgen op een belevingsgerichte manier zorg, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de eigen regie van de bewoner.

Bewoners verzorgen en begeleiden is één van jou belangrijkste taken. Het daarbij behouden van de zelfstandigheid van de cliënt is van groot belang. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Met het gehele team proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners, en invulling te geven aan wat voor een bewoner echt belangrijk is. Onze benadering is ondersteunend aan deze beleving. Uitwisseling onderling in de teams behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de zorgvraag op dat moment. Ben jij een teamplayer die zelfstandig kan werken, enthousiast is, van afwisseling houdt, met nieuwe ideeën komt en in staat is om mantelzorgers en omgeving te betrekken bij de zorgverlening? Solliciteer dan snel en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een van onze teams!

 

We vragen

• een diploma verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding
• je hebt een open ontvankelijke houding en denkt in oplossingen
• je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers
• je geeft cliënten de ruimte en het respect om de eigen regie te voeren.

 

We bieden

• een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende IG, FWG 35 (afhankelijk van relevante werkervaring)
maximaal €2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van €17,65
• in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• collectiviteitskorting op de basispremie (5%) en aanvullende verzekeringen (10%) bij een ziektekostenverzekering van CZ of IZZ
• het vakantiegeld bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering is 8,3%
• een aanvullende keuze voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
• het digitale leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden, waarvan iedere collega gebruik kan maken
• een afwisselende baan met veel ruimte voor initiatieven, gekoppeld aan de visie van Zorgstroom
• een leuke baan met betrokken collega's waarbij jij écht het verschil kunt maken voor onze cliënt
• passen de uren in de ze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je

 

Meer informatie en solliciteren?

Wil je meer informatie betreft deze functie? Neem hiervoor contact op met de locatiemanager John Lucieer, tel. 06-51720360.
Heb je belangstelling naar deze functie? Solliciteer dan snel! Solliciteren kan tot en met 31 december 2020 via de vacature op onze website werkenbijzorgstroom.nl (vacaturenummer 20.091).

Het natrekken van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.